Optiker

Optikere samlet ét sted i Randers

Søger du en optiker? I Randers Storcenter har vi to optikere: Synoptik og Thiele - alt du har brug for, samlet ét sted.


To optikere i Randers Storcenter

I Synoptik og Thiele kan du få professionel vejledning, hvad enten du er på udkig efter et par nye briller eller solbriller - eller hvis du er i tvivl, om du skal have briller eller kontaktlinser. Du er altid sikker på at få den bedste service i Synoptik og Thiele i Randers Storcenter.

Åbningstider

Butikkerne i Randers Storcenter har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag til søndag kl. 10-17. Centret ligger i Randers Syd (Paderup) på Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - tæt på afkørslen på motorvej E45.


Måske du også kunne være interesseret i

Skønhed & pleje | Randers Storcenter

Skønhed & Pleje

I Randers Storcenter finder du flere butikker med alt indenfor skønhed og pleje - alt fra læbepomade til klipning ved frisøren. I butikkerne er de klar med kompetent rådgivning.

Herretøj | Randers Storcenter

Herretøj

I Randers Storcenter finder du flere butikker med herretøj - til enhver stil. Butikkerne har tøj til den unge dyr, den ældre mand eller dem derimellem.

Smykker & accessories | Randers Storcenter

Smykker & Accessories

I Randers Storcenter finder du flere smykke- og accessoriesbutikker - alt fra hårspænder til ure. Bliv inspireret og sæt lidt glimmer på hverdagen.

Dametøj | Randers Storcenter

Dametøj

I Randers Storcenter finder du flere butikker med damemode - alt fra basic toppe til kjoler. Tøj til den unge kvinde, den ældre kvinder eller dem derimellem, og du kan altid finde noget spændende og inspirerende.