Børn

Børnetøjsbutikker samlet ét sted i Randers

Leder du efter børnetøj? I Randers Storcenter finder du flere butikker med tøj til piger og drenge: Bilka, H&M, hummel, Intersport, Name It, Sport 24 og Sportmaster - alt du har brug for, samlet ét sted.


Et bredt udvalg til børn

Gå på opdagelse i centrets børnetøjsbutikker, hvor du finder tøj til børn og unge – piger og drenge. Hummel har fashion-tøj med knald på farverne og et sporty-look. I Intersport, Sport 24 og Sportmaster finder du sportstøj til de mindste.

Åbningstider

Butikkerne i Randers Storcenter har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag til søndag kl. 10-17. Centret ligger i Randers Syd (Paderup) på Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - tæt på afkørslen på motorvej E45.


Måske du også kunne være interesseret i

Bolig | Randers Storcenter

Bolig

I Randers Storcenter finder du flere butikker med boligindretning og isenkram - alt fra køkkenudstyr til interiør og livsstil. Bliv inspireret og før dine boligdrømme ud i livet.

Bøger og legetøj | Randers Storcenter

Bøger & Legetøj

I Randers Storcenter finder du flere butikker med alt indenfor bøger og legetøj.

Skønhed & pleje | Randers Storcenter

Skønhed & Pleje

I Randers Storcenter finder du flere butikker med alt indenfor skønhed og pleje - alt fra læbepomade til klipning ved frisøren. I butikkerne er de klar med kompetent rådgivning.

Smykker & accessories | Randers Storcenter

Smykker & Accessories

I Randers Storcenter finder du flere smykke- og accessoriesbutikker - alt fra hårspænder til ure. Bliv inspireret og sæt lidt glimmer på hverdagen.