Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Wilhelms Deli

Wilhelms Deli ligger ved rød indgang. Hos Wilhelms Deli finder du sund og hurtig fastfood. Der bliver kun brugt sunde, friske og gode råvarer, og alle leverandører er nøje udvalgte. Du kan nyde din mad i centret eller tage det med hjem.

Menukortet byder på de mest populære sandwiches samt lækre milkshakes og friskpresset juice. Wilhelms Deli drives af Mark Wilhelmsen, som er godt kendt i Randers Storcenter, hvor han tidligere har arbejdet i EHM og Egoisten. Idéen til at åbne en sandwich- og juicebar har Mark fået fra sin egen sunde livsstil, og han håber på, at mange vil vælge det sunde alternativ.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Hold din frokostpause på Wilhelms Deli, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der giver dig både energi og god samvittighed. Nyd klassikere som sandwiches og bagels samt friskpresset juice til frokost – al maden er lavet af gode kvalitetsråvarer. Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære milkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk, så du sparer på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen.

Se Wilhelms Delis menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Armlæn Lounge Café | Randers Storcenter

Armlæn Lounge Café

Nyd lækre specialiteter i hyggelige omgivelser hos Armlæn Lounge Café. På menukortet finder du bl.a. pastaretter, burgere, salater og sandwiches - alt lavet af gode råvarer.

Bilka Sushi Daily | Randers Storcenter

Bilka Sushi Daily

Hjemsted for sushi er Sushi Daily, som har et stort udvalg af japansk-inspireret fusions-sushi. Sushi Dailys hemmelighed bag god sushi bygger på den rette håndtering af friske råvarer.

Carl's Jr. | Randers Storcenter

Carl's Jr.

Carl's Jr. er svaret på den "autentiske amerikanske hamburger". Stedet for alle burger-entusiaster - vælg mellem oksekød, kylling eller vegetarisk bøf.

CeTini Café & Restaurant | Randers Storcenter

CeTini Café & Restaurant

Hos CeTini Café & Restaurant kan du nyde indbydende anretninger i fantastiske omgivelser. Du finder alt fra burgere til vegetarretter.

Se alle spisesteder