Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade ligger i gul/blå gade. Frellsen Chokolade ejer 40 chokoladeforretninger i større provinsbyer i Danmark.

Chokoladen er fremstillet af de bedste og mest eksklusive råvarer. Derfor vil Frellsen med sikkerhed være et godt valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand. I butikken vil du altid finde den perfekte værtsgave, selvforkælelse eller lidt sødt til ganen under shoppingturen.

Udover hjemmelavet chokolade gør Frellsen også en stor ære i andre hjemmelavede delikatesser. Egen fremstilling er en måde at sikre friske varer hver uge. Prøv bl.a. Frellsens hjemmelavede flødeboller, som findes i mange forskellige varianter - og find din favorit.

De hjemmelavede flødeboller bliver produceret flere gange om ugen og leveres direkte fra fabrikken i Roskilde. Derfor er det altid den samme gode smagsoplevelse at nyde chokolade fra forretningen i Randers Storcenter.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Joe & the Juice  | Randers Storcenter

Joe & the Juice

Joe & the Juice er en stor succes med de forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Du får frisklavet juice og frugtshakes, der giver en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning.

Restaurant NOK | Randers Storcenter

Restaurant NOK

Hos Restaurant NOK tilbereder lækre retter i en god og hyggelig atmosfære. Nyd den lækre grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og salater.

SushiMania | Randers Storcenter

SushiMania

SushiMania elsker bæredygtige råvarer og bruger udelukkende økologiske ris, bæredygtige certificerede fisk mv. til sushi. Du kan selv blande en box med deres mange muligheder eller købe deres menuer, hvor de har sammensat det, de mener, giver den bedste middag.

Wilhelms Deli | Randers Storcenter

Wilhelms Deli

Hos Wilhelms Deli finder du sund og hurtig fastfood. Menukortet byder på de mest populære sandwiches samt lækre milkshakes og friskpresset juice.

Se alle spisesteder