Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-19:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Restaurant NOK

Restaurant NOK ligger ved rød indgang. Restaurant NOK ejes og drives af Maja og Mark Vilhelmsen. De repræsenterer restauranten sammen med et imødekommende og dygtigt personale, der tilbereder lækre retter og sørger for en god og hyggelig atmosfære.

Restaurant NOK blev stiftet med tanken om at give kunderne et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Du kan nyde en lækker grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og forskellige salater.

Restaurant NOK har høje idealer; det skal være nemt og hurtigt at få sig et veltillavet måltid baseret på kvalitetsråvarer – alt sammen til en attraktiv pris.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Er du på udkig efter en god brunch, inden du skal i gang med din shopping, finder du det hos Restaurant NOK. Nyd en dejlig byg-selv-brunch med din veninde eller familie, så er du sikret energi til en hyggelig dag med dem, du holder af. Du kan også slutte en dejlig dag med Restaurant NOK’s populære grill- og grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer. Vælg dit favoritkød, få kokken til at grille det på restaurantens store, åbne grill, og vælg til sidst det tilbehør, du bedst kan lide – så er der serveret.

Se Restaurant NOKs menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

SushiMania | Randers Storcenter

SushiMania

SushiMania elsker bæredygtige råvarer og bruger udelukkende økologiske ris, bæredygtige certificerede fisk mv. til sushi. Du kan selv blande en box med deres mange muligheder eller købe deres menuer, hvor de har sammensat det, de mener, giver den bedste middag.

Wilhelms Deli | Randers Storcenter

Wilhelms Deli

Hos Wilhelms Deli finder du sund og hurtig fastfood. Menukortet byder på de mest populære sandwiches samt lækre milkshakes og friskpresset juice.

Armlæn Lounge Café | Randers Storcenter

Armlæn Lounge Café

Nyd lækre specialiteter i hyggelige omgivelser hos Armlæn Lounge Café. På menukortet finder du bl.a. pastaretter, burgere, salater og sandwiches - alt lavet af gode råvarer.

Bilka Sushi Daily | Randers Storcenter

Bilka Sushi Daily

Hjemsted for sushi er Sushi Daily, som har et stort udvalg af japansk-inspireret fusions-sushi. Sushi Dailys hemmelighed bag god sushi bygger på den rette håndtering af friske råvarer.

Se alle spisesteder