Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-19:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Restaurant NOK

Restaurant NOK ligger ved rød indgang. Restaurant NOK ejes og drives af Maja og Mark Vilhelmsen. De repræsenterer restauranten sammen med et imødekommende og dygtigt personale, der tilbereder lækre retter og sørger for en god og hyggelig atmosfære.

Restaurant NOK blev stiftet med tanken om at give kunderne et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Du kan nyde en lækker grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og forskellige salater.

Restaurant NOK har høje idealer; det skal være nemt og hurtigt at få sig et veltillavet måltid baseret på kvalitetsråvarer – alt sammen til en attraktiv pris.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Er du på udkig efter en god brunch, inden du skal i gang med din shopping, finder du det hos Restaurant NOK. Nyd en dejlig byg-selv-brunch med din veninde eller familie, så er du sikret energi til en hyggelig dag med dem, du holder af. Du kan også slutte en dejlig dag med Restaurant NOK’s populære grill- og grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer. Vælg dit favoritkød, få kokken til at grille det på restaurantens store, åbne grill, og vælg til sidst det tilbehør, du bedst kan lide – så er der serveret.

Se Restaurant NOKs menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: