Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

CoccoBello

CoccoBello ligger ved Store Torv. CoccoBello er en restaurant for hele familien. Hurtig og lækker mad - og alle kan være med, uanset pengepungens størrelse.

Menukortet rummer masser af muligheder, og de kan tilbyde bl.a. sandwiches, salater, pizza, pasta, omelet mv. De har selvfølgelig også børnenes livretter som pizza, lasagne, pølser med pommes frites og meget mere.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Den italienske restaurant CoccoBello er det perfekte spisested for hele familien. Her får du god mad i hyggelige omgivelser til priser, hvor alle kan være med. Nyd en sprød, varm pizza fra pizzaovnen eller den italienske favorit spaghetti carbonara, og få en lille bid af Italien midt i Randers Storcenter. Der er selvfølgelig også steaks, som serveres med kartofler og grønt, og livretter til børnene. Nyd maden med et glas af husets vin eller andre kolde drikkevarer. Er du på vej hjem, har CoccoBello også sandwich og pastaretter, som du kan tage med, så du slipper for at skulle i gang i køkkenet efter en dags shopping.

Studierabat på 10% mandag-fredag.

Se CoccoBellos menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Frellsen Chokolade | Randers Storcenter

Frellsen Chokolade

Frellsen er kendt for deres hjemmelavede chokolade og gør en stor ære i deres håndværk. Et sikkert valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand.

Joe & the Juice  | Randers Storcenter

Joe & the Juice

Joe & the Juice er en stor succes med de forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Du får frisklavet juice og frugtshakes, der giver en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning.

Restaurant NOK | Randers Storcenter

Restaurant NOK

Hos Restaurant NOK tilbereder lækre retter i en god og hyggelig atmosfære. Nyd den lækre grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og salater.

SushiMania | Randers Storcenter

SushiMania

SushiMania elsker bæredygtige råvarer og bruger udelukkende økologiske ris, bæredygtige certificerede fisk mv. til sushi. Du kan selv blande en box med deres mange muligheder eller købe deres menuer, hvor de har sammensat det, de mener, giver den bedste middag.

Se alle spisesteder