Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-20:00

Søndag

10:00-20:00

Åbningstider

Carl's Jr.

Carl's Jr. ligger ved grøn indgang. For 70 år siden stiftede en ung Carl N. Karcher det nu legendariske Carl’s Jr.® brand i Californien. Med dets langvarige ry for at servere hamburgere af særdeles god kvalitet er Carl’s Jr.® kendt som svaret på den “autentiske amerikanske hamburger”.

Bøfferne er af 100% oksekød og grillet over åben ild for at bevare saft og smag, og salaten er altid frisk og sprød. Stedet er derfor et must for alle burger­entusiaster. I restauranten finder du et udvalg af burgere med både oksekød, kylling eller vegetarisk bøf. Ost og bacon findes i flere af burgerne. Vælg mellem forskellige slags sprødt tilbehør som onion rings og chili cheese fries. Er du mere til grønt, har Carls Jr. også salater. Når tørsten melder sig, finder du lækre milkshakes og sodavand med gratis refill. Til den søde tand har de forskellige valgmuligheder af isdesserter.

Alt på menuen kan selvfølgelig bestilles som take away.

Studierabat på en stor menu til en mellem menus pris.

Se Carl's Jr.s menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:



Tjek også disse spisesteder

CeTini Café & Restaurant | Randers Storcenter

CeTini Café & Restaurant

Hos CeTini Café & Restaurant kan du nyde indbydende anretninger i fantastiske omgivelser. Du finder alt fra burgere til vegetarretter.

China Café | Randers Storcenter

China Café

Hos China Café kan du nyde deres populære buffet og lette kinesiske retter - med alt til enhver smag. De tilbyder også take away, som kan tages med på farten.

CoccoBello | Randers Storcenter

CoccoBello

CoccoBello er restauranten for hele familien med et menukort af mange muligheder. Nyd bl.a. pizza, pasta og børnenes livretter som lasagne og pølser med pommes frites.

Frellsen Chokolade | Randers Storcenter

Frellsen Chokolade

Frellsen er kendt for deres hjemmelavede chokolade og gør en stor ære i deres håndværk. Et sikkert valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand.

Se alle spisesteder