Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Søstrene Grene

Søstrene Grene ligger i rød gade. Anna og Clara byder indenfor i en sanselig verden af klassiske toner, æstetik og hygge.

I 1973 begyndte det forunderlige eventyr om Søstrene Grene i Aarhus. En fortælling om de to aldrene Grene-søstre, Anna og Clara, der passioneret arbejder på at skabe små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finde skønhed og glæde i selv de mindste ting, og den begejstring vil de gerne dele med omverdenen. Derfor har de skabt en kæde af butikker, som rummer en ganske særlig stemning. Det skal være som at træde ind i en oase, hvor du for en stund får et lille afbræk fra den travle hverdag. På den måde forsøger søstrene at sætte scenen for vidunderlige oplevelser og glade stunder. Oplevelser, hvor man opfordres til at slippe fantasien løs og gå på opdagelse. Som Anna plejer at sige:

Med et nysgerrigt og kreativt sind, kan selv de mindste ting blive til noget helt vidunderligt. Søstrene udvikler med stor passion nye designs indenfor bl.a. kategorierne interiør, papirvarer, gaveindpakning, hobby, køkken og legetøj til de kære små. Butikkerne modtager hver uge et væld af nye produkter, hvor mange af dem kun sælges i en kortere periode. Forandring fryder, som Clara siger, selvom der dog også føres produkter i fast sortiment. Fælles for alle produkter er et yndefuldt og feminint udtryk, som forskønner hverdagen, og priserne holdes altid på et rimeligt niveau. For Anna og Clara er det nemlig vigtigt, at kunderne føler, at de gør et fund. Derfor har Søstrene Grene også strenge krav, som alle leverandører skal overholde – både i forhold til kvalitet, arbejdsforhold og produktsikkerhed.

I alle henseender er Søstrene Grene baseret på stærke familieværdier, hvor du som kunde trygt skal kunne have tillid til produkterne.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: