Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-19:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

China Café

China Café ligger ved rød indgang. China Café er en familievenlig restaurant, hvor du kan slappe af med deres populære frokostbuffet og lette kinesiske retter. Der er også take away. Velkommen til en verden af smagsoplevelser.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

China Café er en familievenlig restaurant i hyggelige omgivelser, hvor du finder kinesiske retter med alverdens smagsoplevelser. Prøv specialiteter som kylling i karry med ris, forårsruller, Kung Pao-kylling, indbagte rejer, nudler, friske grøntsager og meget mere i restaurantens store frokostbuffet. Der er med garanti noget for enhver smag. Du kan også købe lette kinesiske retter som stegte nudler med kylling og cashewnødder, hvis du trænger til at få stillet den lille sult, eller tage takeaway med hjem efter shoppeturen. Så slipper du for at tænke på aftensmaden, når du kommer hjem. 

Køkkenet lukker en time før lukketid. 

Se China Café og Restaurants menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

CoccoBello | Randers Storcenter

CoccoBello

CoccoBello er restauranten for hele familien med et menukort af mange muligheder. Nyd bl.a. pizza, pasta og børnenes livretter som lasagne og pølser med pommes frites.

Frellsen Chokolade | Randers Storcenter

Frellsen Chokolade

Frellsen er kendt for deres hjemmelavede chokolade og gør en stor ære i deres håndværk. Et sikkert valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand.

Joe & the Juice  | Randers Storcenter

Joe & the Juice

Joe & the Juice er en stor succes med de forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Du får frisklavet juice og frugtshakes, der giver en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning.

Restaurant NOK | Randers Storcenter

Restaurant NOK

Hos Restaurant NOK tilbereder lækre retter i en god og hyggelig atmosfære. Nyd den lækre grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og salater.

Se alle spisesteder