Gavekort til Randers Storcenter

Elektronisk gavekort til Randers Storcenter
– gaven til den, der har alt

Vi kender helt sikkert alle en, der er umulig at købe gaver til. Knæk koden med et gavekort til Randers Storcenter – gaven, der med garanti vækker begejstring og ikke skal byttes.

Et gavekort til Randers Storcenters mange butikker er den perfekte gave - hvad enten det største ønske er mode, isenkram, skønhed, bolig, sport eller fritid. Du rammer altid plet med et gavekort til Randers Storcenter.


Køb gavekort i Informationen ved Store Torv eller gavekortbevis online

Du kan selv bestemme beløbsstørrelsen på gavekortet (min. 100 kr. og max. 3.000 kr.). Gyldighedsperioden for et gavekort til Randers Storcenter er tre år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet fungerer på samme måde som et betalingskort, og du kan handle i flere butikker på samme gavekort. Bemærk, at det koster 10 kr. i administration pr. oprettet gavekort. Ved køb for mere end 4.000 kr. i Informationen, skal der ikke betales gebyr.

Informationen ved Store Torv har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag til søndag kl. 10-17.

Gavekortbevis

Du modtager straks gavekortbeviset pr. mail eller sms, som du kan give i gave. Modtageren skal selv ombytte gavekortbeviset til et fysisk gavekort i Informationen ved Store Torv inden brug. Bemærk, at det koster 10 kr. i administration pr. oprettet gavekort.


Tjek saldo

Du kan tjekke gavekortets saldo her eller ved at scanne QR-koden på bagsiden af gavekortet med din smartphone - gælder for gavekort, som er købt fra 1. februar 2022. Når du bruger gavekort i butikkerne, skal du taste koden; 0000. Ønsker du at få udbetalt gavekort inden udløbsdatoen, kan det ske ved indsættelse på dankort mod et administrationsgebyr på 25 kr. pr. kort. Denne udbetaling sker mod aflevering af gavekortet i Informationen ved Store Torv.

Ønsker du at tjekke saldoen på et “gammelt" gavekort, som er købt før 1. februar 2022, kan du gøre det her. De "gamle" gavekort udløber efter 2 år. Bemærk, at de "gamle" gavekort til ombyttes til et nyt fra 1. februar 2022.


Byt til nyt

Randers Storcenter får nyt fælles gavekort pr. 1. februar 2022. Derfor skal alle gavekort, som er udstedt senest 31. januar 2022, ombyttes til et nyt. Fra 1. februar 2022 skal du forbi Informationen ved Store Torv for at få ombyttet dit gavekort* til et nyt. Værdien af dit gavekort forsvinder ikke, men flyttes blot til et nyt gavekort.

*bemærk, at de "gamle" gavekort udløber efter 2 år.