Daglig­varer & specia­liteter

Dagligvarebutikker samlet ét sted i Randers

Søger du dagligvarebutikker med gode indkøbsmuligheder og parkeringsforhold? Så er Randers Storcenter det oplagte sted. I Randers Storcenter har vi flere butikker med et stort udvalg af dagligvarer: Bilka, Frellsen, Normal og Søstrene Grene - alt du har brug for, samlet ét sted.


Et stort udvalg af dagligvarer

I Bilka finder du alt, du skal bruge - lige fra fødevarer og dagligvarer til elektronik, el-artikler, modetøj, makeup, interiør, legetøj, bøger og meget mere. Er du på udkig efter hjemmelavet chokolade og andre hjemmelavede søde sager, er Frellsen et besøg værd. I Normal finder du et bredt udvalg af dagligvarer fra kendte mærker indenfor bl.a. hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Gå på opdagelse i Søstrene Grene efter spændende delikatesser.

Åbningstider

Butikkerne i Randers Storcenter har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag til søndag kl. 10-17. Bilka har åbent kl. 7-22 alle ugens dage. Centret ligger i Randers Syd (Paderup) på Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - tæt på afkørslen på motorvej E45.


Måske du også kunne være interesseret i

Børn | Randers Storcenter

Børn

I Randers Storcenter finder du flere butikker til børn. Bliv inspireret og find noget til enhver lejlighed.

Herretøj | Randers Storcenter

Herretøj

I Randers Storcenter finder du flere butikker med herretøj - til enhver stil. Butikkerne har tøj til den unge dyr, den ældre mand eller dem derimellem.

Bolig | Randers Storcenter

Bolig

I Randers Storcenter finder du flere butikker med boligindretning og isenkram - alt fra køkkenudstyr til interiør og livsstil. Bliv inspireret og før dine boligdrømme ud i livet.

Dametøj | Randers Storcenter

Dametøj

I Randers Storcenter finder du flere butikker med damemode - alt fra basic toppe til kjoler. Tøj til den unge kvinde, den ældre kvinder eller dem derimellem, og du kan altid finde noget spændende og inspirerende.