Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Vibholm guld og sølv

Vibholm guld og sølv ligger i grøn gade. Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm guld og sølv på Strøget i Århus for 12 år siden med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Den familiedrevne virksomhed har siden fulgt visionen om; at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm guld og sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm har åbnet butiknr. 23 i Randers Storcenter.

Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, vil vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Vibholm guld og sølv forhandler smykker fra populære brands som Pernille Corydon, Maanesten, Christina Jewelry and Watches, Sif Jakobs, Jeberg, Scrouples, Nuran, ByBiehl, Design Letters, Blomdahl, Lund Copenhagen og Maria Black. Derudover vil der være et stort udvalg af ure fra brands som Garmin, Obaku, Festina, Jaguar, Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Skagen og FOSSIL.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: