Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

Joe & the Juice

Joe & the Juice ligger ved grøn indgang. Joe & the Juice er en stor succes med de forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Du får frisklavet juice og frugtshakes, der giver en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning. Blandt favoritterne er Joes Pick Me Up-blanding med jordbær, banan og æble, som er sød og frisk. Alle sandwiches kan laves med glutenfrit brød.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Mangler du et skud energi, er Joe & the Juice stedet. Her kan I købe dejlig varm kaffe, juice og smoothies med masser af vitaminer, som giver det perfekte sundhedsboost til vinterens kolde vejr. Prøv f.eks. Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller Power Shake med jordbær, banan og vaniljemælk, og nyd den i godt selskab i hyggelige omgivelser i juicebaren. Du kan også prøve Joes specialitet: kaffe med ingefær, som tilføjer et friskt tvist til din latte, eller en af juicebarens sprøde sandwiches som Spicy Tuna eller Joe’s Club, der er så godt sammensat, at de smager fantastisk syndigt samtidig med, at de er både sunde og friske.

Se Joe & the Juices menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Restaurant NOK | Randers Storcenter

Restaurant NOK

Hos Restaurant NOK tilbereder lækre retter i en god og hyggelig atmosfære. Nyd den lækre grillbuffet, hvor der altid er tre slags kød på grillen samt et stort udvalg af kartofler og salater.

SushiMania | Randers Storcenter

SushiMania

SushiMania elsker bæredygtige råvarer og bruger udelukkende økologiske ris, bæredygtige certificerede fisk mv. til sushi. Du kan selv blande en box med deres mange muligheder eller købe deres menuer, hvor de har sammensat det, de mener, giver den bedste middag.

Wilhelms Deli | Randers Storcenter

Wilhelms Deli

Hos Wilhelms Deli finder du sund og hurtig fastfood. Menukortet byder på de mest populære sandwiches samt lækre milkshakes og friskpresset juice.

Armlæn Lounge Café | Randers Storcenter

Armlæn Lounge Café

Nyd lækre specialiteter i hyggelige omgivelser hos Armlæn Lounge Café. På menukortet finder du bl.a. pastaretter, burgere, salater og sandwiches - alt lavet af gode råvarer.

Se alle spisesteder