Randers Storcenter støtter

Randers Storcenter støtter op om lokalt engagement og sponsorerer lokale klubber, foreninger og andre gode tiltag. Vores velgørenhedspulje støtter løbende op om foreninger og andet, der gør en forskel for lokale børn. Du kan læse mere om velgørenhedspuljen, og hvordan du søger om støtte.

Randers Storcenter sponsorerer bl.a.

CYKELNERVEN

Cykelnerven cykler for en verden uden sclerose. Hver sommer kæmper 300 dedikerede cykelentusiaster sig til tops på de ikoniske franske Tour de France bjerge for at indsamle penge til forskning i sclerose og sætte fokus på sygdommen.


DANSK FOLKEHJÆLP

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation. Dansk Folkehjælp yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Dansk Folkehjælp er den organisation, som hjælper flest fattige familier med feriehjælp, julehjælp og konfirmationshjælp.


LYKKETROLD FUNDRAISER

Lykketrold Fundraiser er en non-profit event, som er udviklet med det formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Lykketrold Fundraiser er et fundraising koncept, hvor man ved at sponsorere, byde på en designet Lykketrold-skulptur eller købe en miniatureudgave er med til at støtte Kræftens Bekæmpelse.


RANDERS BIKE WEEK

Randers Bike Week er et etableret, årligt tilbagevendende 4-dages etape cykelløb, som for første gang fandt sted i juli 2012. Løbet er for licenshavende cykelryttere. Randers Bike Week har som mål at samle cykelentusiaster fra hele verden til en spændende uge med godt cykelløb fra morgen til aften.


RANDERS HK

Randers HK driver absolut tophåndbold og vil være en del af den danske og internationale håndboldelite. Randers HK er hele Kronjyllands håndboldhold. Gennem medrivende og underholdende håndboldoplevelser vil Randers HK være et flagskib for at løfte håndbold som idræt.


RANDERS HKS FANKLUB

Randers HKs Fanklub er en fanklub for alle, der ønsker at støtte Randers HK. Fanklubben betragter det som deres vigtigste opgave at støtte Randers HK pigerne til deres hjemme- og udebanekampe med opmuntrende tilråb og hyggespredende humør.


RANDERS REVYEN

Randers Revyen har spillet i Pakhuset på havnen igennem de sidste mange år. Randers Revyen byder på prisværdige parodier, masser af sang, humor, glæde, sjov, musik og fantastisk stemning! Der er garanti for en fornøjelig aften med lækker mad.


RAP OM KAP

Rap om Kap er Scleroseforeningens festlige og familievenlige sommerevent. Til Rap om Kap sættes søde små ænder med røde kasketter i søer, åer og havnebassiner rundt omkring i Danmark, og et andekapløb til fordel for kampen mod sclerose går i gang.


RANDERS GYMNASTISKE FORENING

Randers Gymnastiske Forening er en forening med mange forskellige muligheder for bevægelse gennem et langt liv. RgF tilbyder og udvikler attraktive idrætsaktiviteter til alle livsfaser og niveauer, hvor fællesskabet og den enkeltes udvikling er et væsentligt element.


STAFET FOR LIVET

Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kampen mod kræft. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft.