Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-16:00

Åbningstider

Thiele

Thiele ligger i gul gade. Valget er dit! Hvorfor nøjes? Thiele er for dig, der vil vælge fra alle hylder. Hos Thiele finder du det største udvalg af de nyeste mærkevarer. Du finder samtidig kvalitetsbriller til fast lavpris. Valget er dit. Det eneste, de har valgt for dig, er service.

Design og mærkevarer, de har dem alle. Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hver sæson udvælger de briller og solbriller fra de ”hotteste” modehuse i Paris, Milano og New York. Modehuse som Chanel, Gucci, Prada, Armani, Givenchy, Escada, Donna Karen og Zegna er bredt repræsenteret, når Thiele viser de nye kollektioner frem. Brillemærker med optiske traditioner har også en vigtig plads i udvalget. Hvem kender ikke Ray Ban og Police? Thiele tilbyder imidlertid også relativt ukendte mærker såsom danske Fleye og J.C. Filtenborg.

Som kunde hos Thiele kan du være sikker på at finde det største udvalg af de nyeste mærkevarebriller og solbriller. Hvis du ønsker brilleglas fra Rodenstock, kan de ’skræddersy’ tynde og lette glas, så din brille fremstår som et funktionelt og eksklusivt smykke.

I kollektionen af lavprisbriller, tilbyder Thiele trendy designs i prisgruppen kr. 1995,00 inklusiv glas. Mærkevarebriller med standardglas behøver dog ikke at være væsentligt dyrere. Prøv dig frem og lad medarbejdere hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Studierabat på 10 % studierabat på almindelig pris og kontaktlinser.Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: