Åbningstider denne uge

Mandag

Closed

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-16:00

Åbningstider

Synoptik

Synoptik ligger i Bilka-gaden. I 1930 grundlagde optiker, Sophus Robert Delfer, Sygekassernes Optik som en direkte udfordring til sine kolleger i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, som var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle.

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. De kalder det Synoptik kvalitet til super skarpe priser. Det betyder, at de altid kan tilbyde kompetent rådgivning, attraktive priser og briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.

I Synoptik får du autoriserede optikere, uddannede brillestylister samt briller og kontaktlinser i den bedste kvalitet til prisen. Deres udvalg af kontaktlinser er altid opdateret ift. den seneste teknologi. Sådan er du garanteret Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Som kunde i Synoptik får du glæde af en lang række fordele. En Udvidet Synsprøve kan afsløre mere, end du tror. Dit syn og dit helbred er afgørende for din livskvalitet. Derfor indeholder deres udvidede synsprøve både en synsprøve og et sundhedstjek hos deres autoriserede optikere. Køber du nye briller, kommer de altid med en bytteservice og gratis service og vedligeholdelse. Bruger du kontaktlinser kan du altid skifte kontaktlinsetype.

Synoptik sætter en stor ære i at betjene deres kunder individuelt og yde den ypperste service med et godt humør.

Studierabat på 20%.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: