Mode til hende

Dametøjsbutikker samlet ét sted i Randers

Leder du efter tøj til den unge kvinde, den ældre kvinde eller dem derimellem? I Randers Storcenter har vi flere butikker med damemode - alt fra basic toppe til kjoler: b.young, Change Lingerie, Fleur Bodywear, H&M, hummel, Hunkemöller, Intersport, Message, Nanna, Nanna XL, Only, Sport 24, Sportmaster, Zizzi, Pieces og Vero Moda - alt du har brug for, samlet ét sted.


Et stort udvalg af damemode

I dametøjsbutikkerne har du mange muligheder for at finde netop det, du mangler i din garderobe. Der er løbende udskiftning af butikkernes sortiment, så du altid kan finde noget spændende og inspirerende. I Only, Pieces og Vero Moda finder du alt fra basic toppe til festlige kjoler. Går du efter mærker som mbyM, Global Funk og Second Female, er Message den oplagte butik at besøge. I b.young og Nanna kan du finde mærker som ICHI, Fransa og PULZ samt Marc Lauge, Continue, Vila, Free/Quent og Marta Du Chateau. Er du på udkig efter mode til "plus size", er Nanna XL og Zizzi et besøg værd. I Change Lingerie, Fleur Bodywear og Hunkemöller finder du lingeri og homewear. Søger du tøj til sport og fritid, er hummel, Intersport, Sport 24 og Sportmaster de oplagte butikker.

Åbningstider

Butikkerne i Randers Storcenter har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag til søndag kl. 10-17. Centret ligger i Randers Syd (Paderup) på Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - tæt på afkørslen på motorvej E45.


Måske du også kunne være interesseret i

Skønhed & pleje | Randers Storcenter

Skønhed & Pleje

I Randers Storcenter finder du flere butikker med alt indenfor skønhed og pleje - alt fra læbepomade til klipning ved frisøren. I butikkerne er de klar med kompetent rådgivning.

Bolig | Randers Storcenter

Bolig

I Randers Storcenter finder du flere butikker med boligindretning og isenkram - alt fra køkkenudstyr til interiør og livsstil. Bliv inspireret og før dine boligdrømme ud i livet.

Sko | Randers Storcenter

Sko

I Randers Storcenter finder du flere butikker med sko til hele familien. Gør dine fødder en tjeneste og besøg butikkerne.

Smykker & accessories | Randers Storcenter

Smykker & Accessories

I Randers Storcenter finder du flere smykke- og accessoriesbutikker - alt fra hårspænder til ure. Bliv inspireret og sæt lidt glimmer på hverdagen.