Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

hummel

hummel ligger i gul gade. hummel er grundlagt som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i fodbold og håndbold, hvor alt tager afsæt i sport. Det gælder også de forskellige sub-brands indenfor fashion: hummel Sport Style, hummel Hive og de mange collab. Deres populære Kids-kollektion er også centreret om sportswear – designet og produceret til aktive børns frie leg og bevægelse.

I butikken er alt det bedste samlet under et tag. Du finder alt lige fra børne- og babytøj, teknisk overtøj og sko til regnjakker, sneakers og termostøvler. Hos hummel træder du ind i et univers for hele familien, idet butikken også har en dame- og herreafdeling. Det er med til at skabe en destination og oplevelse, som byder på langt mere end blot en almindelig butiksoplevelse.

Børnetøj til drenge

Børnetøjet til drenge har altid fokus på hummels stolte sportsarv. Derfor er tøjet nøje udviklet i stærke materialer med sporty referencer. Du kan altid være sikker på at finde mange af de ikoniske hummel-vinkler, tal og fede prints på børnetøjet til drenge. Der er knald på farverne, og de dygtige designere har ofte fokus på de mere retro-konstruktioner som raglan-snit i forskellige farver, der tilfører et super-sporty look til børnetøjet.

Børnetøj til piger

Børnetøjet til piger findes også med sporty referencer. Derfor har de dygtige designere fokus på slidstærke stoffer, hummel-vinkler og især Hummel-bien, som findes på meget af pigetøjet. Udover sporty-tøj til piger laver hummel også masser af fashion-tøj. En ting er dog sikkert; hummels fashion-tøj er altid designet med komfort og bevægelighed i tankerne, så pigerne sagtens kan klatre i træer. Farverne er både stærke og sporty, men du finder også børnetøj til piger i de mere sarte nuancer med feminine detaljer eller meleret effekt, som giver et super-fint look.

Babytøj

hummels kollektioner er store, så de er sikre på, at der er noget for alle. De har et stort udvalg af babytøj, og det er designet med tanke på din babys velvære og komfort, mens det samtidig er både slidstærkt og praktisk. Der er derfor altid trykknapper mellem benene og ved halsen på bodyer og heldragter, så det er nemt for dig at tage dem af og på. Samtidig er det altid muligt at fjerne hætten på dragterne, så babyen kan ligge godt uden at blive generet af en hætte. På de mindste babybluser og -trøjer er der desuden altid trykknapper ved halsen, så du ikke skal hive trøjen eller blusen ned over babyens hoved.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: