Fleur Bodywear

Hjemmeside : http://www.fleur-bodywear.dk/

Telefon : 86447704

Placering : Gul/blå gade

Fleur er en landsdækkende kæde af 28 lækre lingeributikker med alt, hvad en kvinde kan begære af lingeri, nattøj og badetøj.

Få hjælp til at finde den rigtige størrelse. Vi har også et stort udvalg i lingeri til store barme.
Bytteservice: En vare kan altid byttes i en anden Fleur Bodywear butik.

Fleur Bodywear er en sammenslutning af førende danske lingeributikker fordelt over hele landet. Den landsdækkende kæde af 25 lækre lingeributikker med alt, hvad en kvinde kan begære af lingeri, nattøj og badetøj.

Fleur har for et par år siden lanceret mærket Scarlett, som kun fås i Fleurs butikker. Scarlett er dansk design og er udviklet så det passer perfekte til danske kvinders kroppe. Samtidig er der kælet for kvaliteten mens det fås til rimelige priser.

Foruden Scarlett har Fleur et bredt udvalg af lingeri fra de største danske mærker og internationale lingerimærker. Hos os finder du blandt andet mærker som Calvin Klein, Damella, Falke, Prima Donna, Sloggi, Triumph og mange flere.

Vi har et stort udvalg af lingeri, deriblandt mange forskellige typer BH'er, så vi med sikkerhed har noget for dig. Derudover har vi et væld af trusser og forskellig shapewear, så du altid har mange muligheder. Vi har også et stort udvalg af lingeri til store barme.

Hos os finder du også andet end blot lingeri. Vi har mange slags strømper, såsom ankelstrømper, knæstrømper, selvsiddende strømper og strømpebukser.

Fleur har også homewear og nattøj, blandt andet morgenkåber, pyjamaser, natkjoler, underkjoler og mere.

Hos Fleur kan du altid få hjælp til at finde den rigtige størrelse.
Bytteservice: En vare kan altid byttes i en anden Fleur Bodywear butik.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Den ultimative BH-guide fra Fleur

07-06-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

Randers Storcenter handler om mere. Meget mere.

Læs mere »


Opdateret Lingeributik – Fleur i Randers Storcenter

01-05-2021

Opdateret Lingeributik – Fleur i Randers Storcenter

Mens vi har ventet på genåbning, har lingeributikken Fleur i Randers Storcenter brugt tiden fornuftigt på at shine butikken op, så den står ny, flot og klar til kunderne, når vi åbner onsdag d. 21. april

 

Butikken har fået den helt stor tur. Alt har været ude – og nyt er bygget op helt fra bunden af. Fleur har får nyt look, nyt gulv, nye prøverum, ny disk og helt nye farver.

 

Butikken har fået ny indretning og alle de sidste nye varer er nu på hylderne, og klar til at møde kunderne til genåbningen.

 

Men ikke nyt personale, –  det er de samme søde, smilende, dygtige og ikke mindst engagerede medarbejdere du møder i butikken.

 

Vil du se og høre tips til den perfekte BH, kan du se videoen med Fleur Randers Storcenters indehaver Louise via dette link:

https://www.youtube.com/watch?v=rIL1VKQ0qmk

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP