Fleur Bodywear

Hjemmeside : http://www.fleur-bodywear.dk/

Telefon : 86447704

Placering : Gul/blå gade

Fleur er en landsdækkende kæde af 28 lækre lingeributikker med alt, hvad en kvinde kan begære af lingeri, nattøj og badetøj.

Få hjælp til at finde den rigtige størrelse. Vi har også et stort udvalg i lingeri til store barme.
Bytteservice: En vare kan altid byttes i en anden Fleur Bodywear butik.

OBS! Randers Storcenter holder delvist lukket grundet forlængelse af de nuværende restriktioner. Læs mere på butikkens egne kanaler om evt. online shopping muligheder

 

Fleur Bodywear er en sammenslutning af førende danske lingeributikker fordelt over hele landet. Den landsdækkende kæde af 25 lækre lingeributikker med alt, hvad en kvinde kan begære af lingeri, nattøj og badetøj.

Fleur har for et par år siden lanceret mærket Scarlett, som kun fås i Fleurs butikker. Scarlett er dansk design og er udviklet så det passer perfekte til danske kvinders kroppe. Samtidig er der kælet for kvaliteten mens det fås til rimelige priser.

Foruden Scarlett har Fleur et bredt udvalg af lingeri fra de største danske mærker og internationale lingerimærker. Hos os finder du blandt andet mærker som Calvin Klein, Damella, Falke, Prima Donna, Sloggi, Triumph og mange flere.

Vi har et stort udvalg af lingeri, deriblandt mange forskellige typer BH'er, så vi med sikkerhed har noget for dig. Derudover har vi et væld af trusser og forskellig shapewear, så du altid har mange muligheder. Vi har også et stort udvalg af lingeri til store barme.

Hos os finder du også andet end blot lingeri. Vi har mange slags strømper, såsom ankelstrømper, knæstrømper, selvsiddende strømper og strømpebukser.

Fleur har også homewear og nattøj, blandt andet morgenkåber, pyjamaser, natkjoler, underkjoler og mere.

Hos Fleur kan du altid få hjælp til at finde den rigtige størrelse.
Bytteservice: En vare kan altid byttes i en anden Fleur Bodywear butik.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP