Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Fleur Bodywear

Fleur Bodywear ligger i blå gade. Fleur Bodywear er en sammenslutning af førende danske lingeributikker fordelt over hele landet. Den landsdækkende kæde af 25 lækre lingeributikker med alt, hvad en kvinde kan begære af lingeri, nattøj og badetøj.

Fleur har for et par år siden lanceret mærket Scarlett, som kun fås i Fleurs butikker. Scarlett er dansk design og udviklet, så det passer perfekt til danske kvinders kroppe. Samtidig er der kælet for kvaliteten, mens det fås til rimelige priser.

Foruden Scarlett har Fleur et bredt udvalg af lingeri fra de største danske og internationale lingerimærker. Hos Fleur finder du mærker som Calvin Klein, Damella, Falke, Prima Donna, Sloggi, Triumph og mange flere.

De har et stort udvalg af lingeri deriblandt mange forskellige typer BH'er, så de med sikkerhed har noget til dig. Derudover har de et væld af trusser og forskellig shapewear, så du altid har mange muligheder. De har også et stort udvalg af lingeri til store barme.

Hos Fleur finder du også andet end blot lingeri. De har mange strømper, såsom ankelstrømper, knæstrømper, selvsiddende strømper og strømpebukser. Fleur har også homewear og nattøj, morgenkåber, pyjamaser, natkjoler, underkjoler og mere.

Hos Fleur kan du altid få hjælp til at finde den rigtige størrelse. Bytteservice: En vare kan altid byttes i en anden Fleur Bodywear.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: