Marcus

Hjemmeside : https://marcus.dk/

Telefon : 86448599

Placering : Rød/blå gade

Marcus – en af de største landsdækkende modetøjskæder.

I butikken finder du mærker som KINO, MARCUS og GNIOUS, som vores egne danske designere selv designer.

Tøjet henvender sig til unge mænd, der gerne vil gå moderigtigt klædt, og som samtidigt gerne vil have råd til alt det andet sjove i livet.

Marcus - en af de største landsdækkende modetøjskæder.

Marcus åbnede med de første butikker i 1993 i Randers og er i dag meget mere end "bare" en tøjbutik. Marcus konceptet er bygget op omkring franchise-butikker, webshoppen marcus.dk og en af Danmarks største kundeklubber; ClubMarcus.

Marcus henvender sig til dig, som går op i god stil. Uanset om din stil er rå og rocket, afslappet eller mere klassisk, vil du altid finde noget der falder i din smag. Hos os er der altid plads til at man udforsker og udvikler sin personlige stil. Vi mener nemlig at "style matters"! Har du brug for vejledning til et køb, om det er en gave eller til dig selv, vil vi altid stå klar til at hjælpe dig mod den bedste løsning.

Vores tøj henvender sig altid til mænd der gerne vil gå moderigtigt klædt og samtidig have råd til andre sjove ting i livet.

I butikken finder du en blanding af vores egne brand som Gnious, Marcus, Vito og Guys & Soul. Derudover forhandler vi andre kendte mærker som Superdry, Just Junkies, Lacoste og mange andre.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP