Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

Armlæn Lounge Café

Armlæn Lounge Café ligger ved rød indgang. Der er lavet et ekstra "dæk", så du kan nyde de hyggelige omgivelser med lækre specialiteter. I loungen på 1. sal finder du specialudvalgte møbler og malerier , som sammen giver en afslappet og rolig stemning til dig, som vil nyde tingene lidt mere. Armlæn Lounge Café byder på bl.a. pastaretter, hjemmelavede burgere, salater og sandwiches - alt lavet af gode råvarer. Tilsvarende er både kaffe og drikkevarer af de bedste kvaliteter.

Studierabat på 10%.

Se Armlæn Lounge Cafés menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Bilka Sushi Daily | Randers Storcenter

Bilka Sushi Daily

Hjemsted for sushi er Sushi Daily, som har et stort udvalg af japansk-inspireret fusions-sushi. Sushi Dailys hemmelighed bag god sushi bygger på den rette håndtering af friske råvarer.

Carl's Jr. | Randers Storcenter

Carl's Jr.

Carl's Jr. er svaret på den "autentiske amerikanske hamburger". Stedet for alle burger-entusiaster - vælg mellem oksekød, kylling eller vegetarisk bøf.

CeTini Café & Restaurant | Randers Storcenter

CeTini Café & Restaurant

Hos CeTini Café & Restaurant kan du nyde indbydende anretninger i fantastiske omgivelser. Du finder alt fra burgere til vegetarretter.

China Café | Randers Storcenter

China Café

Hos China Café kan du nyde deres populære buffet og lette kinesiske retter - med alt til enhver smag. De tilbyder også take away, som kan tages med på farten.

Se alle spisesteder