Frellsen Chokolade

Hjemmeside : http://frellsen.dk/

Telefon : 50 60 33 93

Placering : Gul/blå gade

Firmaet ejer 40 chokoladeforretninger i større provinsbyer i Danmark.

Vi lægger særlig vægt på salget af vores egen hjemmelavede chokolade af høj kvalitet. Vores chokolade er fremstillet af de bedste og mest eksklusive råvarer.

Derfor er det altid den samme gode smagsoplevelse at nyde Frellsen chokolade fra forretningen i Randers Storcenter.

Frellsen Chokolade ejer 40 chokoladeforretninger i større provinsbyer i Danmark.

Vi lægger særlig vægt på salget af vores egen hjemmelavede chokolade af høj kvalitet. Vores chokolade er fremstillet af de bedste og mest eksklusive råvarer. Derfor vil Frellsen med sikkerhed være et godt valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand. I vores butik vil du altid finde den perfekte værtsgave, selvforkælelse eller lidt sødt til ganen under shoppe-turen i Randers Storcenter.

Udover hjemmelavet chokolade, gør Frellsen også en stor ære i andre hjemmelavede delikatesser. For os er egen fremstilling en måde at sikre vores butikker friske varer hver uge. Prøv blandt andet vores hjemmelavede flødeboller, som findes i mange forskellige varianter - og find din favorit.

Vores hjemmelavede flødeboller bliver produceret flere gange om ugen og bliver leveret direkte fra fabrikken i Roskilde og ud til alle vores butikker. Derfor er det altid den samme gode smagsoplevelse at nyde Frellsen chokolade fra forretningen i Randers Storcenter.

Frellsen Chokolades åbningstider er:

mandag – fredag 10:00 – 19:00
lørdag – søndag 10:00 – 18:00

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP