I får to opskrifter på forskellige varianter af påskeæg, så der både er noget for dem, der elsker marcipan med knas af Daim-chokolade, og dem, der foretrækker mørkt og lækkert romkuglefyld!
Hvis I er rigtig ambitiøse, viser vi også, hvordan I kan temperere chokoladen, så overtrækket får det helt rigtige knæk. Ellers fungerer påskeæggene glimrende med almindeligt overtrækschokolade – det er hurtigt og nemt og ligner en million.
Romkuglefyld til påskeæg
20 stk.
Det skal du bruge:
400 g chokolademuffins eller chokoladekage
3-4 spsk. hindbærmarmelade
2 spsk. kakaopulver
3 spsk. romessens
Sådan gør du:
Smuldr kagen ned i en skål og tilsæt marmelade, kakaopulver og romessens
Pisk, til romkuglemassen har samlet sig
Pak dejen ind i husholdningsfilm, og sæt på køl natten over
Tril 15-20 påskeæg og betræk med chokolade
Tip! Gør det til en hyggelig familietradition at lave påskeæg. De søde æg smager bare bedre, når man selv har lavet dem
Knasende marcipanfyld til påskeæg
15-20 stk.
Det skal du bruge:
350 g marcipan
50 g Daim-chokolade
Sådan gør du:
Hak Daim i små, fine stykker, og ælt sammen med marcipanen
Pak massen ind i husholdningsfilm, og sæt på køl natten over
Tril 15-20 påskeæg, og betræk med chokolade