Pieces

Telefon : 61226096

Placering : Rød gade

Der er 50 Pieces butikker i Danmark og sortimentet byder på både smykker, tasker, tørklæder, leggings, toppe, undertøj, sko- stort set alt hvad en pige har brug for.

Der er 50 Pieces butikker i Danmark og sortimentet byder masser af skandinavisk mode. Pieces hjælper unge piger med at fuldende outfittet med perfekte basic items. Vi arbejder hårdt for at skabe nye mode trends og for at skabe fede produkter, som alle piger bør have i deres garderobe.

Vi lægger stor vægt på at prise vores skandinaviske baggrund og udstille den igennem kollektioner der er nutidige, simple og nemme at style.

De står klar til at hjælpe dig ud af alle tøjkriser. Så uanset hvilken begivenhed du skal til, kan Pieces hjælpe dig med det fedeste outfit. Kom og find dit nye sæt tøj, der vil fremhæve alle dine smukke sider. Vores sortiment byder på både smykker, tasker, tørklæder, leggings, toppe, kjoler, undertøj, sko- stort set alt hvad en pige har brug for.

Pieces får ofte nye varer, så husk at få tjekket det hele ud.

Du kan også blive medlem af Pieces' kundeklub "Pieces Squad". Med dette medlemskab får du ekslusive tilbud, event invitationer, fødselsdagsoverraskelse og meget mere!

Vi glæder os til at se dig i Pieces i Randers Storcenter!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP