Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen ændrer din opfattelse af, hvad det er muligt at købe for 10 og 20 kroner – og nu også for 50 og 100 kroner.

Flying Tiger Copenhagen er havebutik, boligbutik, isenkræmmer, papirhandel, pladebutik, legetøjsbutik og parfumeri.

I Flying Tiger Copenhagen finder du både varer du har behov for, og varer du ikke anede fandtes.

OBS! Randers Storcenter holder delvist lukket grundet forlængelse af de nuværende restriktioner. Læs mere på butikkens egne kanaler om evt. online shopping muligheder

 

Flying Tiger Copenhagen er en dansk butikskæde med over 900 butikker i 30 forskellige lande.

Flying Tiger Copenhagen ændrer din opfattelse af, hvad det er muligt at købe for 10 og 20 kroner - og nu også for 50 og 100 kroner.

Flying Tiger Copenhagen er:

havebutik, boligbutik, isenkræmmer, papirhandel, pladebutik, legetøjsbutik, slikbutik og parfumeri.

I Flying Tiger Copenhagen finder du både varer du har behov for, og varer du ikke anede fandtes. Med Tigers varer kan du finde din indre kreativitet frem. Du kan finde mangle forskellige materialer og artikler til at udfolde dine kreative sider. Vi har blandt andet perler, snor, maling, lærreder, tegne - og skriveredskaber og meget mere.

Du kan finde masser sjove spil og idéer så du altid kan skabe en hyggelig stund for venner og familie. Vi har både kortspil, brætspil og andre sjove spil du ikke vidste fandtes. Derudover har vi altid pynt, diverse kopper, sugerør og andet du vil komme til at mangle til din næste fest.

Flying Tiger Copenhagen har også et større udvalg af forskellige ting til dit hjem, så som spisestel, krukker, bøtter, billedrammer og meget mere. Vi får ofte nye varer så du også kan holde din bolig opdateret med nye smarte, fine og sjove genstande.

Kom og se alle de uundværlige ting du ikke vidste, at du manglede!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP