08. november - 31. december

10:00 - 19:00

Store Torv

Føj til kalender

Vind gavekort, godter og små overraskelser

Prøv lykken med Randers Storcenter PLUS+ appen på Store Torv, hvor den sjove Jule-kran står. Den giver mulighed for at vinde gavekort, godter og små overraskelser. Med PLUS+ appen får du adgang til at prøve Jule-kranen i 15 sekunder ved at indløse 20 point – og du kan få ét forsøg ved at indløse 20 point pr. dag. Du kan prøve lykken fra tirsdag, d. 8. november og resten af året!

SÅDAN GØR DU:
- Download Randers Storcenter PLUS+ appen og opret dig som bruger, hvis du ikke allerede har den
- Find “Jule-kranen på Store Torv” i appen og indløs præmien for 20 point (bemærk, at du først skal indløse præmien, når du står ved Jule-kranen på Store Torv, og det er din tur)
- Indtast den 4-cifrede kode, og dit spil starter. Din tur varer 15 sekunder
- Flyt joysticket hen over den bold, du vil fange og tryk på den røde knap
- Tag din bold i automaten og kom den tomme bold i den opstillede kurv
- Indløs din præmie

Husk at besøge Jule-kranen på Store Torv hver dag*, du er i centret. Så er chancen for at vinde endnu større. Det kan jo være, du har heldet med dig.

*Du kan prøve Jule-kranen én gang om dagen for 20 point. Bemærk, at du optjener 10 point pr. dag, når du besøger centret. Som en ekstra julegave får du 10 ekstra point pr. dag, når du besøger centret fra tirsdag, d. 8. november til og med lørdag, d. 31. december 2022.

OBS! Personalet i Randers Storcenter må ikke deltage i aktiviteter med præmier i appen, som er målrettet kunderne. Det gælder f.eks. deltagelse i Jule-kranen.