Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kolde hænder? Få svaret i Randers Storcenter

Fra torsdag, d. 10. november til og med søndag, d. 13. november får Randers Storcenter besøg af VARME. Mød Søren og Michael, der står klar på Store Torv til at fortælle om VARME som personlig opvarmning (torsdag og fredag kl. 10-19 samt lørdag og søndag kl. 10-17).

Får du kolde hænder, når du f.eks. sidder ved PC’en på kontoret? Kom forbi Store Torv og prøv en håndvarmer. Du kan hurtigt mærke effekten – direkte personlig varme, den bedste komfort og energibesparende. Varmebølgerne sendes ud af otte infrarøde LED’er og hæver temperaturen 10 grader. Det betyder, at når hænderne er inden for arbejdsområdet, bliver de varmet med en blød og behagelig varme, som gør dem mere smidige.
Flere end hver 20. af os har kolde hænder hele tiden. Det kan være ubehageligt og generende. Løsningen på problemet er VARME. En håndvarmer, der bruger minimalt strøm og varmer hænderne op, mens man arbejder.

Janne Dalgaard Nielsen, 38 år og revisor hos Beierholm: ”Jeg har tendens til kolde hænder, og når jeg arbejder ved min pc, og vejret er koldt, tænder jeg håndvarmeren, og det hjælper straks. Den sender ikke en strøm af luft, men varmer tastaturet op og gør det lunt på en god måde. Det føles meget behageligt, for hvis man fryser hænderne, påvirker det resten af kroppen. Jeg kan godt have håndvarmeren tændt en hel arbejdsdag, men slukker for den indimellem. Varmen fra den gør helt sikkert min arbejdsdag mere behagelig og effektiv.”