Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Vi fejrer fødselsdag i uge 35

Hurra! Randers Storcenter fylder 24 år, og det fejres fra mandag, d. 29. august til og med søndag, d. 4. september 2022. Vi glæder os til at fejre fødselsdagen med vores kunder - og gaverne er naturligvis til jer.

Tilbud og konkurrencer
Hele fødselsdagsugen - uge 35 - er butikkerne fyldt med fantastiske tilbud. De står klar til at byde dig indenfor og hjælpe med at finde netop det, du mangler. Du finder tilbuddene i Randers Storcenter PLUS+ app'en og på vores hjemmeside. Hele ugen kan du deltage i spændende konkurrencer på Facebook og Instagram samt i PLUS+ app'en.

Gavebeviser i Randers Storcenter PLUS+ app'en
I fødselsdagsugen kan du indløse 50 point i Randers Storcenter PLUS+ app'en til et gavebevis på 100 kr. til en af centrets butikker. Der er 10 gavebevis til hver butik, og du kan indløse et gavebevis pr. butik. Indløs dine point i Informationen ved Store Torv* og få et gavebevis til den ønskede butik, så længe lager haves. Gavebeviserne kan bruges i butikkerne fra mandag, d. 5. september til og med mandag, d. 31. oktober 2022 - og kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal købe for minimum 100 kr. i butikken for at bruge gavebeviset.

*Må kun indløses af personalet i Informationen ved Store Torv, ellers er den ikke gyldig. Ansatte i Randers Storcenter må ikke indløse præmier i PLUS+ app'en. Det gælder f.eks. gavebevis i anledning af centrets fødselsdag.

Du får 10 point, når du opretter dig som bruger, samt 10 point pr. dag, du besøger centret. Hele fødselsdagsugen er dit besøg ekstra meget værd. Derfor får du 10 ekstra point, når du besøger os. Tjek ind for at få dine point (slå bluetooth samt lokation til og åben app'en for at registrere dit besøg). Læs mere om Randers Storcenter PLUS+ app'en og download helt gratis i App Store/Google Play.

Balloner, Randersaurus og kage
I weekenden - lørdag, d. 3. september og søndag, d. 4. september - kan de første 100 børn få en gratis ballon og en lille slush ice fra Frellsen (hent ballon og billet til slush ice i Informationen ved Store Torv). Alle børn kan møde Randersaurus lørdag kl. 11-13 samt søndag kl. 10-13. Randersaurus' ven, Buller fra Aalborg Storcenter, kommer på besøg om søndagen, hvor de sammen giver fødselsdagskram og high fives til alle børn på Store Torv. Om søndagen kan de første 500 få et stykke af en kæmpe kage på Store Torv.

Det sker også i fødselsdagsugen
- Fredag, d. 2. september kl. 15:00-16:30: Mød de seje hunde fra Paw Patrol. Læs mere her.
- Lørdag, d. 3. september kl. 12:30-15:00: Dans TikTok med Ahm Dance Studio. Læs mere her.