WeCoverYou by Labtech.dk

Telefon : 4445 1483

Placering : Rød gade

Butikken i Randers Storcenter er en kombineret butik mellem kæderne WeCoverYou og Labtech, og tilbyder alt indenfor reparation af glas, beskadigede eller slidte knapper, dårlige mikrofoner og meget andet, der kan være galt med din iPhone eller smartphone.

De er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers- og tilbehør til Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi m.fl. og bestræber sig altid på, at have de nyeste covers- og tilbehør på lager.

I butikken er der værksted med top-kvalificerede teknikere, som tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones – til landets nok mest fordelagtige priser. Samme værksted kan også klare PC reparationer, alt lige fra håndtering af virus til udskiftning af dele på din PC, og opbygning af PC til netop dine behov.

Mail til butikken: randers@labtech.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Overlad trygt din smartphone hos WeCoverYou

07-06-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

Randers Storcenter handler om mere. Meget mere.

Læs mere »


Din telefon er i trygge hænder hos WeCoverYou

01-10-2020

Torsdag, d. 1. oktober 2020 åbnede WeCoverYou by Labtech.dk i rød gade i Randers Storcenter, som tilbyder alt indenfor reparation af glas, beskadigede eller slidte knapper, dårlige mikrofoner og meget andet, der kan være galt med din smartphone.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP