Synoptik

Hjemmeside : https://www.synoptik.dk/

Telefon : 86 44 86 61

Placering : Grå gade / Bilkagaden

Synoptik startede som Sygekassernes Optik i 1930. Virksomheden etableredes som resultat af en aftale mellem den første ejer grosserer Robert Delfer og de hedengangne sygekasser.

Den første butik åbnede på Nørre Voldgade i København, og snart kom flere butikker til i København og i de større provinsbyer.

I vores butik i Randers Storcenter sætter vi en stor ære i at betjene vores kunder individuelt og yde den ypperste service med et godt humør.
Hos Synoptik er det gratis at få foretaget en synsprøve,og vi har ALTID tid til en synsprøve.

I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer Sygekassernes Optik som en direkte udfordring til sine kolleger i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, som var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle.

Sådan starter historien om Synoptik, og visionen fra dengang er den samme i dag. Vi kalder det Synoptik kvalitet til super skarpe priser. Det betyder, at vi altid kan tilbyde kompetent rådgivning, attraktive priser og briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet.
I Synoptik får du autoriserede optikere, uddannede brillestylister og briller og kontaktlinser i den bedste kvalitet til prisen. Vores udvalg af kontaktlinser er altid opdateret ift. den seneste teknologi. Sådan er du garanteret Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Som kunde i Synoptik får du glæde af en lang række fordele. En Udvidet Synsprøve kan afsløre mere, end du tror. Dit syn og dit helbred er afgørende for din livskvalitet. Derfor indeholder vores udvidede synsprøve både en synsprøve og et sundhedstjek hos vores autoriserede optikere. Køber du nye briller, kommer de altid med en bytteservice og gratis service og vedligeholdelse. Bruger du kontaktlinser kan du altid skifte kontaktlinsetype.
I vores butik i Randers Storcenter sætter vi en stor ære i at betjene vores kunder individuelt og yde den ypperste service med et godt humør.

Synoptik giver -20% i studierabat.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Se filmen om Sanni fra Synoptik

07-06-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

Randers Storcenter handler om mere. Meget mere.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP