Normal

Hjemmeside : https://www.normal.dk/

Placering : Rød gade

Hos Normal sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Vi sælger mærkevarer indenfor f.eks. tandpasta, shampoo, kosmetik, dyremad osv. – eksempler på dette kan være Colgate, Whiskas, Ajax, Gillette m.m. Vores mål er at du som kunde får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi – ud over det faste sortiment – hele tiden nye, spændende varer. Mange af disse har du måske set i udlandet, men har ikke kunnet få dem herhjemme. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse af komme i vores butikker.

Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne. Dette kan vi gøre, fordi vi importerer vores varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Her får vi varerne billigere end hvis vi købte dem i Danmark, og så kan vi sælge dem langt billigere til vores kunder. Det betyder, at vores kunder kan spare 30-60% på basisvarer, når de køber dem hos os.

OBS! Randers Storcenter holder delvist lukket grundet forlængelse af de nuværende restriktioner. Normal holder åbent - se åbningstider.

 

Hos Normal sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Vi sælger mærkevarer indenfor f.eks. tandpasta, shampoo, kosmetik, dyremad osv. – eksempler på dette kan være Colgate, Whiskas, Ajax, Gillette m.m. Vores mål er at du som kunde får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over det faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Mange af disse har du måske set i udlandet, men har ikke kunnet få dem herhjemme. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse af komme i vores butikker.

Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave priser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne. Dette kan vi gøre, fordi vi importerer vores varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Her får vi varerne billigere end hvis vi købte dem i Danmark, og så kan vi sælge dem langt billigere til vores kunder. Det betyder, at vores kunder kan spare 30-60% på basisvarer, når de køber dem hos os.

Vi glæder os til at se dig!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Støt LykkeLiga sammen med NORMAL

22-09-2020

Hos NORMAL er de ekstra glade for tiden – faktisk endnu mere end de plejer at være. NORMAL har nemlig indgået et nyt samarbejde med LykkeLiga, der er en landsdækkende håndboldliga for børn med udviklingshandicaps i alderen 5-16 år.
Når du køber Livol vitaminbjørne i NORMAL i uge 39 og 40, støtter du LykkeLiga og deres arbejde med at sikre gode håndboldoplevelser for mere end 1.200 håndboldglade børn i hele landet. Pssst… hvis du downloader NORMALS app, kan du skrabe dig til tre ens logoer, så giver NORMAL et tilskud til LykkeLigas arbejde… og måske er der en lille gave til dig.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP