Normal

Hjemmeside : https://www.normal.dk/

Telefon : 40900111

Placering : Rød gade

Hos Normal sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Vi sælger mærkevarer indenfor f.eks. tandpasta, shampoo, kosmetik, dyremad osv. – eksempler på dette kan være Colgate, Whiskas, Ajax, Gillette m.m. Vores mål er at du som kunde får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi – ud over det faste sortiment – hele tiden nye, spændende varer. Mange af disse har du måske set i udlandet, men har ikke kunnet få dem herhjemme. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse af komme i vores butikker.

Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne. Dette kan vi gøre, fordi vi importerer vores varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Her får vi varerne billigere end hvis vi købte dem i Danmark, og så kan vi sælge dem langt billigere til vores kunder. Det betyder, at vores kunder kan spare 30-60% på basisvarer, når de køber dem hos os.

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kort sagt: Alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme. Alle varer sælges til faste lave priser, og det betyder, at du ikke kan finde slagtilbud og prisbaskere hos NORMAL. Til gengæld koster varerne det samme, næste gang du kommer.

 

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Det skal nemlig altid være en ny og unik oplevelse at besøge en NORMAL-butik. Også selvom det kun er en uge siden, du sidst var forbi. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Hold dig opdateret på www.normal.dk - og følg NORMAL på Facebook og Instagram.

  • NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser
  • 100 nye varer hver eneste uge - altid en ny og unik oplevelse at besøge din NORMAL-butik
  • Altid faste lave priser på alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag
  • Gå på skattejagt i butikslabyrinten og find spændende varer fra kendte og ukendte brands

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Den nye opdatering af Normal giver en ny oplevelse, når du handler i butikken

02-05-2021
Rundt i centret har vi benyttet tiden på at shine op, mens vi har ventet på en genåbning. Flere af centrets butikker er blevet opdateret . Nogle har lavet fuldstændig om – mens andre har lavet mindre opdateringer. I får et lille smugkig hos Normal⁠.
Den nye opdatering af Normal giver en ny oplevelse, når du handler i butikken.
Normal arbejder hele tiden på at gøre shoppingoplevelsen spændende. Det er ikke kun de mange kategorier med nye og kendte produkter, men også selve oplevelsen gennem butikken. Ved den nye opdatering er oplevelsen i selve butikken forbedret – blandt andet med en større og flottere makeup-afdeling.
⁠Normal har haft åbent gennem den delvise nedlukning, men har du endnu ikke set den “nye” butik i kendte rammer, står de klar til at vise dig butikken

Læs mere »


Støt LykkeLiga sammen med NORMAL

22-09-2020

Hos NORMAL er de ekstra glade for tiden – faktisk endnu mere end de plejer at være. NORMAL har nemlig indgået et nyt samarbejde med LykkeLiga, der er en landsdækkende håndboldliga for børn med udviklingshandicaps i alderen 5-16 år.
Når du køber Livol vitaminbjørne i NORMAL i uge 39 og 40, støtter du LykkeLiga og deres arbejde med at sikre gode håndboldoplevelser for mere end 1.200 håndboldglade børn i hele landet. Pssst… hvis du downloader NORMALS app, kan du skrabe dig til tre ens logoer, så giver NORMAL et tilskud til LykkeLigas arbejde… og måske er der en lille gave til dig.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP