Neye

Hjemmeside : https://www.neye.dk/

Telefon : 86448766

Placering : Grøn gade/Store Torv

Som Danmarks største specialforretning inden for lædervarer sætter NEYE kunderne og varerne i centrum.

Sortimentet omfatter dametasker, skuldertasker, rygsække, skoletasker, rejsetasker, toilettasker, handsker, tegnebøger, punge, mapper, kufferter, trolleyer, paraplyer, nøgleringe m.m.

Udover mange kendte mærker har NEYE også et stort udvalg inden for egne mærker.

NEYE’s sortiment er sammensat således, at kunderne altid kan finde noget, der – uanset alder og behov, falder i smag og passer i pris og kvalitet.

NEYE giver landsdækkende bytteservice, som gælder i alle 32 NEYE-butikker i Danmark.

Velkommen i NEYE

Hos NEYE i Randers Storcenter finder du det bedste udvalg af tasker og accessories. NEYE er specialister i lædervarer og med 140 års erfaring, er vi Danmarks førende taskeekspert.

Du kan altid forvente et bredt udvalg af produkter i bedste kvalitet fra bl.a. Samsonite, Eastpak og Fjällräven, samt populære styles fra eftertragtede mærker som Adax, Markberg, DAY et og Noella.

Det er afgørende, at du ikke går forgæves, når du besøger NEYE i Randers Storcenter; med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi for, at du får en god shoppeoplevelse.

Hos NEYE ønsker vi altid at yde den bedste service, så du finder det rigtige produkt til dig selv, fødselaren eller en helt tredje. Vi tilbyder derfor 30 dages returret på varer købt i butik, og på vores webshop, såfremt du medbringer en kvittering eller ordrebekræftelse.

Du har også mulighed for at se vores brede sortiment på vores webshop her.

Tasker med et formål

Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning i Danmark. NEYE er fondsejet, hvilket betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, så går overskuddet til kræftforskning. NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater siden 1977 - lokale såvel som nationale - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Gennem de seneste 10 år, har NEYE-Fonden doneret mere end 58 millioner kr. til den gode sag. Du kan læse mere om NEYE-Fondens formål her.

Klub NEYE

Er du vild med tasker? Så er Klub NEYE den helt rigtige klub for dig. Her får du nemlig en masse fordele i NEYE. I vores nyhedsbrev bliver du præsenteret for gode tilbud, spændende konkurrencer og inspirerende nyheder. Derudover vil du blive opdateret, når NEYE holder klubdage med særlige rabatter for medlemmer af Klub NEYE. Ligeledes får du også en dejlig rabat på din fødselsdag. Meld dig ind i dag og få glæde af alle fordelene, eller besøg vores butik for at høre mere.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Susanne vil gerne hjælpe dine børn med det rette valg

16-07-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

Læs mere »


En forkert skoletaske kan ødelægge barnets ryg

16-07-2021

Er du på udkig efter en skoletaske til dit barn, skal du være omhyggelig med at vælge tasken, som passer til barnet. Hvis barnet får en alt for stor skoletaske, kan det få store konsekvenser for barnets ryg.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP