Mr

Hjemmeside : https://www.mr.dk/

Telefon : 91893294

Placering : Gul gade

De største brands, den bedste kvalitet og den gode service er kendetegnet for MR-kæden.

Mr butikkerne er førende inden for mode til den kvalitetsbevidste mand.

De 92 Mr butikker landet over står for service og kvalitet i topklasse.

Det er også hos Mr, du finder alle de eksklusive mærker. I Randers finder du bl.a. Boss, Eton, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Bertoni, Calvin Klein Jeans, CK Underwear, Tiger Of Sweden og Tiger Jeans.

Velkommen hos Mr i Randers Storcenter!

De største brands, den bedste kvalitet og den gode service er kendetegnet for MR-kæden. Hos MR er vi stolte af at altid kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af kvalitetstøj fra alle de bedste modemærker. En herre klædt i tøj fra Mr er en kvalitetsbevidst herre.

Hvad enten du leder efter skjorter, pullovers, jakkesæt, jeans, poloshirts eller andet tøj til mænd, vil du finde det hos os. Vi har i Mr samlet de største modebrand, så vi næsten tør love, at du finder noget der falder i din smag.

Er du faret vild i modejunglen eller du blot mangler vejledning til det rigtige køb, står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.

Mr butikkerne er førende inden for mode til den kvalitetsbevidste mand.

De 71 fysiske Mr butikker landet over står for service og kvalitet i topklasse.

Det er også hos Mr, du finder alle de eksklusive mærker. I Randers finder du bl.a. Boss, Eton, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Replay Jeans, Jeans, CK Underwear, Tiger Of Sweden og Barbour, Parajumpers, UBR, On Sko og Mads Nørgaard.

Velkommen hos Mr i Randers Storcenter!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP