Bog & Idé

Hjemmeside : https://www.bog-ide.dk/

Telefon : 86361077

Placering : Gul gade

Velkommen hos Bog & Idé

Vi har masser at vælge imellem til hele familien, lige fra papbøger, ungdomsbøger, romaner, krimier, karton, laminerings- og skæremaskiner, brevbakker, ringbind, gæstebøger og meget andet.

God service er et “must” for os.

Vi glæder os til at se dig!

Mail til butikken: 7112@bogpost.dk

Velkommen hos Bog & Idé

Vi har masser at vælge imellem til hele familien. Vi har lige præcis den bog du mangler, såsom de første bøger til barnet, ungdomsbøger, romaner, krimier og mange andre slags bøger.

Derudover har vi masser af muligheder at vælge mellem til skolestart. Vi kan hjælpe dig med både penalhus, måleredskaber, skriveredskaber, notesbøger, bogbind og andre ting du må mangle til et nyt skoleår.

Er du en kreative type kan Bog & Idé være meget behjælpelige med at lade dig udfolde dine kreative tanker og idéer. Du vil altid kunne finde forskellige tegneredskaber, laminerings- og skæremaskiner, papir, karton og mere.

Søger du blot noget praktisk som f.eks. brevbakker, ringbind, gæstebøger eller andet, kan vi altid hjælpe dig. Hos Bog & Idé kan du også altid regne med at stort udvalg af forskellige spil, legetøj og andet underholdning til hele familien.

God service er et "must" for os.

Vi glæder os til at se dig i Bog & Idé Randers Storcenter!

Mail til butikken: 7112@bogpost.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Se film og få mere end bøger og ideer

07-06-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

Randers Storcenter handler om mere. Meget mere.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP