Vil du opleve mere i vores område?

Udover shopping i Randers Storcenter er der mange spændende oplevelser at finde i vores område.


Glade for dyr

Randers Storcenter har en lang række samarbejdspartnere, der kan tilbyde et stort udvalg af oplevelser for hele familien. Er de yngste i familien glade for dyr, så kan I finde flere spændende attraktioner. Besøg den tropiske zoologiske have, Randers Regnskov, der har en skøn beliggenhed ved Gudenåen. Den frodige regnskov huser mere end 250 forskellige eksotiske og sjældne dyrearter fra hele verden. Tag også børnene med i Skandinavisk Dyrepark på Djursland, hvor I kan opleve isbjørne, brunbjørne, ulve og andre nordiske dyr. Dyrene opleves på nært hold via lange gangbroer. I AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg kan I opleve dyr fra den danske natur, mens Kattegatcentret i Grenå har mere end 250 arter af havdyr. Kattegatcentret er især kendt for den daglige træning og fodring af hajer.

Sjove aktiviteter

Er børnene mere til de sjove og vilde forlystelser, så planlæg et besøg i forlystelsesparken, Tivoli Friheden, i Aarhus. Et stort udvalg af sjove forlystelser for både store og små danner rammen om jeres besøg i de grønne områder. I kan nyde udsigten udover Aarhus fra den nye forlystelse, Hjertekig. I Fladbro Skov lige udenfor Randers finder I Klatreparken. I klatrebaner i trætoppene fyldt med aktiviteter og forhindringer, kan hele familien få en sjov, aktiv og anderledes oplevelse.

Afslapning og oplevelser

Området tilbyder også en dejlig oplevelse for vandhunde i alle aldre i Water & Wellness. I Water & Wellness kan hele familien boltre sig i et 50 meters bassin samt i et subtropisk badeland med modstrømskanal, to rutsjebaner, baby-/børnebassin og et varmtvandsbassin. Skal der være plads til afslapning og selvforkælelse, så finder I også en dejlig wellnessafdeling med Danmarks største saunahave. Tag ligeledes på en jordomrejse, I aldrig glemmer hos Verdenskortet, hvor I kan hoppe jorden rundt, prøve den sjove labyrint, spille minigolf og meget mere.

Bliv klogere

På Thors Bakke i Randers finder I Nordisk Film Biografer, der har seks sale med den nyeste teknik og god benplads. I finder altid de nyeste film for både børn og voksne i biografen. Få en strøm af oplevelser for hele familien på Energimuseet i Tange eller slip familiens Elvis fan løs på Memphis Mansion. Memphis Mansion er identisk med Graceland i Memphis og huser et Elvis Museum med én af verdens 10 største Elvis samlinger. Den sidste lørdag i juni, kan du desuden komme til Open-Air Toy-Con på plænen foran Memphis Mansion. Få også maritime oplevelser og spændende ny viden om dansk marinehistorie på Fregatten Jylland. Der venter oplevelser og information, der giver både store og små et unikt indblik i en enestående dansk kulturarv.