Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

En ø med Ramasjang-sjov på Store Torv

Fra fredag, d. 1. juli til og med søndag, d. 31. juli kan børnene opleve den nye Ramasjang-ø i Randers Storcenter på Store Torv. Den digitale Ramasjang-ø er fyldt med Ramasjang-sjov. På de interaktive skærme kan børnene bl.a. lege med Motor Mille og Onkel Reje.

Alle børn er velkomne, og der venter flere sjove oplevelser på Ramasjang-øen. Kør ræs med Motor Mille, bliv heavy-stjerne med Onkel Reje, løs mysteriet med Kristian og gå på bogstavjagt med Hr. Skæg. Bemærk, at værterne ikke deltager live i aktiviteten.

Hold på hat og briller!
Du skal køre ræs med Motor Mille, som har brug for din hjælp til at styre den hurtige racerbil sikkert igennem tunnellerne. Det kommer til at gå stærkt med Motor Mille og dig bag rattet. Så spænd sikkerhedsselen samt hold på hat og briller.

Bliv heavy-stjerne!
Scenen er din, og Onkel Reje hjælper dig med det hele bag skærmen. Sammen med Onkel Reje kan du spille vildt heavy-musik med en masse instrumenter. Leg med de mange instrumenter og bliv heavy-stjerne for en dag.

Løs Ramasjang Mysteriet!
Nej, nej, nej! Kristian er taget til fange på Ramasjang-øen og har brug for din hjælp. Du skal knække den hemmelige kode ved at løse en vigtig detektivopgave. Men vent, det er kun de smarteste detektiver, der kan regne mysteriet ud. Befri stakkels Kristian.

Hr. Skæg og jagten på de forsvundne ingredienser!
Hr. Skæg skal bage en lækker kage til Rosa fra Rouladegade, da hun har fødselsdag. Derfor er Hr. Skæg fløjet til Randers Storcenter i sin luftballon... men hvad er nu det? Dele af opskriften er faldet ud af luftballonen. Hr. Skæg har brug for din hjælp til at samle opskriften. Hvis du klarer skattejagten, får du den lækre kageopskrift med hjem. Vis dit udfyldte skattekort i Informationen ved Store Torv og deltag i konkurrencen om et gavekort på 200 kr. til Randers Storcenter.

Hent et klistermærkeark med de populære værter fra Ramasjang helt gratis i Informationen ved Store Torv (begrænset antal).