11. november - 04. december

10:00 - 19:00

Store Torv

Føj til kalender

Træet i Randers Storcenter med stor betydning

Det populære Ønsketræ er på Store Torv – igen i år. Julen er hjerternes fest – børnenes fest. Desværre er det langt fra alle børn, der får julegaver. Måske har forældrene ikke råd! Måske er børnene forældreløse og anbragt på institutioner eller opholdssteder i Randers og omegn.

Træet har stor betydning for børnene, der er anbragt udenfor hjemmet i julen. Ønsketræet i Randers Storcenter kan være med til at tænde julelyset i børnenes øjne ved at opfylde et barns julegaveønske (max 200 kr.). Gæster i centret kan tage ønskesedler, skrevet af børnene, med sig og opfylde børnenes ønsker om julegaver. Ønsketræet er en hyggelig og vigtig tradition, som hjælper udsatte børn i lokalområdet. Ønskesedlerne hænger på det store træ på Store Torv fra fredag, d. 11. november, og gaverne skal indleveres indpakket (med ønskesedlen klistret på) i Informationen ved Store Torv.

- I 2022 er det 10 år siden, Ønsketræet stod på Store Torv i Randers Storcenter første gang. År efter år er det blevet en tradition hos mange af centrets gæster, hvor antallet af ønskesedler vokser og vokser hvert år. I år har vi flere end 300 ønskesedler på Ønsketræet, fortæller marketing koordinator i Randers Storcenter, Maria Rishøj Petersen.

Butikkerne i Randers Storcenter bakker 100% op om Ønsketræet og hjælper gerne, så alle deltagende børn får deres ønsker opfyldt.