Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Rejsefeber i Randers Storcenter

Fredag, d. 29. april kl. 10-22 holder Randers Storcenter OPEN BY NIGHT. Hele dagen er butikkerne fyldt med gode tilbud og nye varer, og du kan tjekke tilbuddene på vores hjemmeside og i vores app, så du kan planlægge din shoppingtur.

Oplev en hyggelig stemning, når du går gennem gaderne i centret og rundt i butikkerne. På Store Torv kan du komme i det helt rigtige feriehumør til tonerne fra dygtige musikere, som spiller live kl. 15-21, mens du nyder lidt godt til ganen. Hele dagen kan du deltage i vores rejsefeber-konkurrence og vinde et rejsegavekort på 10.000 kr. samt andre sjove konkurrencer. Glimmer Marie besøger centret kl. 15-19 på Store Torv, hvor hun sidder klar med penslen til ansigtsmaling. Hun maler flotte feriemotiver - blomster, dyr og meget andet - og det er helt gratis for børnene.

Live musik med Sabrina Qvortrup og RUSIKA
- Kl. 15-18 (inkl. pauser) synger Sabrina Qvortrup
- Kl. 18-21 (inkl. pauser) synger RUSIKA

Hvem er Sabrina Qvortrup? Hun er en dansk pop singer/songwriter og er ved at udgive sin EP - "Be You", der handler om at være tro mod sig selv. Det handler om at føle sig anderledes, uden for fælleskabet. Du bliver taget med på en rejse, hvor udfordringerne omtales på erkendende, men opløftende måde gennem budskabet og musikken, som giver håb, tro og styrke. Hendes vokal lyder som et mix imellem Dua Lipa og Florence and the Machine. Sabrinas musik bevæger sig gennem følelserne. Hun er inspireret af Ariana Grande, Sam Smith og Ava Max. Hun har sunget siden, hun var 7 år gammel og har forbedret sine evner med masser af øvelse og solossang-undervisning.

Hvem er RUSIKA? I RUSIKAs musikalske univers er der højt til loftet, hvor fængende melodier indrammes af en unik stemme. Hun har noget på hjerte, og sangene kredser om det at være menneske i en kompleks verden. RUSIKAs liveoptræden er levende, nærværende og intens. Hun udgav i starten af 2019 en EP i samarbejde med Position Music fra Los Angeles, hvorigennem hun har haft tre sange placeret i de amerikanske MTV-shows, "Are You The One" og "The Hills". Senest er sangen "Give It A Try" fra hendes EP blevet brugt i Netflix-serien, "Love Is Blind". Derudover er RUSIKAS EP tilgængelig på konsoller i flyene under alle indenrigsflyvninger i USA hos de største amerikanske flyselskaber. Hun har udgivet flere singler, hvor hun er featuring allerede etablerede kunstnere. I 2018 udkom singlen "Naked", hvor RUSIKA er featuring TooManyLeftHands, i sommeren 2019 udkom singlen "We’re Out Of Date", hvor hun er featuring Geek, og i november 2019 udkom singlen "Talk", hvor hun er featuring Loud Colors. I foråret 2020 udgav RUSIKA en live session af sangen "Meditation", som havde forpremiere og blev rost i det online musikmagasin, "Bands of Tomorrow". RUSIKA har spillet koncerter på bl.a. SPOT Festival, Newbees Festival og UHØRT Festival.


Butikkernes tilbud til Open by Night