Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Open by Night: Fredag, d. 1. april kl. 10-22 - smag på foråret

Randers Storcenter holder Open by Night fredag, d. 1. april med åbent kl. 10-22 og Bilka kl. 7-23 - så der er god tid til at shoppe. Hele dagen er butikkerne fyldt med gode tilbud og nye forårsvarer, og du kan tjekke tilbuddene under "tilbud og nyheder" her på hjemmesiden samt i app'en, så du kan planlægge din shoppingtur.

SHOP AMOK OG VIND
Kl. 10-22 er din shopping ekstra meget værd. Med dine indkøb kan du deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.500 kr. til Randers Storcenter. Vis dine kvitteringer fra denne fredag i Informationen ved Store Torv og få dine vinderlodder. Du får et vinderlod for hver 300 kr., du har handlet for. Vi trækker den heldige vinder ved simpel lodtrækning. Vinderen får direkte besked fredag, d. 1. april efter kl. 22.

BILKAS PØLSEMAGERI PÅ STORE TORV
Kl. 12-16 er Bilkas bager og pølsemageri på Store Torv, hvor du kan smage deres tapas- og spegepølser samt flutes.

MØD RANDERSAURUS
Børnene kan møde Randersaurus kl. 15-17, og han glæder sig til at se alle søde børn. Randersaurus har det store smil på og er helt klar på billeder med børnene. Han viser selvfølgelig gerne en DINOdans og et DINOhop - og giver gerne et DINO-kram. Kom og sig hej til Randersaurus, så bliver han så glad.

ANSIGTSMALING PÅ STORE TORV
Glimmer Marie besøger centret kl. 15-19 på Store Torv, hvor hun sidder klar med penslen til ansigtsmaling. Hun maler smukke blomster, seje dyr og meget andet, og det er helt gratis for børnene.