Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Lav en sej Halloween-græskar-lampe

Søndag, d. 30. oktober kl. 10-14 bliver det uuuu-hyggeligt i Randers Storcenter, når børn kan lave seje Halloween-græskar-lamper* på Store Torv. En hel masse store og flotte Halloween-græskar skal laves om til uhyggelige Halloween-lamper. To friske medarbejdere står klar til at hjælpe børnene med at lave deres helt egne personlige Halloween-græskar-lamper. Vi glæder os til at se børnenes kreativiteter og fantasier folde sig ud og håber at se dem udklædte som hekse, trolde, spøgelser og andre uhyggelige figurer.

En billet til græskarudskæring koster 20 kr. pr. barn og kan købes i Informationen ved Store Torv. Med Randers Storcenter PLUS+ app’en kan du indløse en billet til græskarudskæring for 10 point i Informationen. Præmien kan indløses tre gange pr. bruger og skal indløses af personalet i Informationen ved Store Torv, ellers er den ikke gyldig. Billetten til græskarudskæring kan kun købes/indløses søndag, d. 30. oktober 2022. Billetter kan ikke refunderes.

Har du ikke Randers Storcenter PLUS+ app'en, kan du hente den helt gratis i App Store/Google Play. Du får 10 point, når du opretter dig som bruger og 10 point pr. dag, du besøger centret. Tjek ind for at få dine point (slå bluetooth samt lokation til og åben app’en for at registrere dit besøg). Dine point kan indløses til gode præmier og ekstraordinære konkurrencer. OBS! Søndag, d. 30. oktober får du 10 ekstra point i PLUS+ app’en, når du besøger centret.

Praktisk information: Alle børn er velkomne, og vil man have sin mor, far eller en anden voksen med, er det helt okay. Tusser til at tegne op med, knive og skeer til at udhule samt engangsforklæder er der sørget for. Børnene får deres Halloween-græskar-lamper med hjem, når de er færdige. Så kan lamperne stå ude i mørket og lyse op med et fyrfadslys i.

*Der er et begrænset antal græskar, og der er kun ét græskar pr. barn.

Halloween i Randers Storcenter søndag, d. 30. oktober
- "Zombie Walk & Dance" af danserne fra Ahm Dance Studio på Store Torv og i gaderne
- Ansigtsmaling ved GlimmerMarie på Store Torv