Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Mød hende til en snak og få signeret hendes nye bog

Onsdag, d. 31. august kl. 10:30-11:00 får Bog & Idé besøg af Carolyne Kaddu Rasmussen, som er komikeren, Melvin Kakoozas mor. Hun er netop udkommet med en bog "Hovedet i himlen og fødderne på jorden". Bogen er en biografi, hvor man følger hende på godt og ondt - lige fra flugten fra Afrika til Danmark. Fra kl. 10:30 signerer hun bøger, men du er også velkommen til at få en snak med hende.

Netop nu kan bogen købes til en særpris på Kr. 229,95 i Bog & Idé.

Om bogen
De fleste danskere kender Carolyne Kaddu Rasmussen som komikeren, Melvin Kakoozas mor. Carolyne er nu aktuel med bogen ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden”, som udkom 16. august 2022. I bogen fortæller hun sin egen historie om at være på flugt som 21 år med to små børn og ankomsten til Danmark. Hun fortæller åbent om at begynde forfra samt kæmpe for at lære det danske sprog og de danske traditioner.

Carolyne er født i Uganda under Ldi Amin-tiden og flytter med sin familie til Kenya, hvor hun vokser op. Hun forelsker sig i en politiker, der får politisk asyl i Danmark efter at være nødsaget til at flygte. Et år senere følger Carolyne efter, men finder sin mand nedbrudt, syg af flugten og tabet af sin identitet.

Bogen fortæller om et liv fuldt af kontraster. Fra velhavelivet i Kenya med stuepige til en tilværelse i Ugandas bush hos farmor. Fra livet på flugt til spotlight og tv-priser. Fra sorger, der kunne have overskygget alt, til en tilværelse rundet af livsglæde og humor.