Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Få mere ud af børnenes legetøj

Lørdag, d. 3. september og søndag, d. 4. september kl. 10-17 får Randers Storcenter besøg af TOY2. På Store Torv kan du se, hvordan børn kan få meget mere ud af bl.a. LEGO DUPLO® og trætogsskinner fra f.eks. BRIO® ved at bygge det sammen. Med TOY2 Track Connectors kan børnene få mere leg ud af det legetøj, de allerede har.

Byg, leg og sjov i børnehøjde på Store Torv
Hjælp med at bygge en kæmpe togbane. Du får en lille gave som tak for hjælpen og kan deltage i fede konkurrencer. TOY2 har gode tilbud med på Track Connectors.

Byg op, byg rundt, byg stabilt
I flere generationer har danskerne leget med LEGO DUPLO® og BRIO®, og det er stadig en klassiker. Men har børnene leget med LEGO DUPLO® og BRIO® på én gang? TOY2 Track Connectors giver en lille forbindelse med stor værdi. Med Track Connectors kan børnene forbinde det legetøj, de allerede har, og pludselig få helt nye muligheder for endnu sejere, vildere og mere stabile togbaner. Byg i to eller flere lag – henover f.eks. dørtrin, borde eller stole og få mere ud af byggeklodserne og trætogsskinnerne. Det kræver nødvendigvis ikke mange klodser og/eller skinner, men brug blot TOY2 Track Connectors mellem hver skinne. TOY2 Track Connectors skaber ikke kun yderligere leg, men hjælper også med at dyrke kreativiteten – sammen. Alle kan bygge løs i en fantastisk leg, som hele familien kan være med i.

TOY2 Track Connectors kan tilføje god samvittighed til legen, da der er tænkt helt ned i detaljen. TOY2 bruger genanvendeligt plastik, producerer lokalt og håndpakker i bæredygtig karton samt bæredygtige og genanvendelige poser. TOY2 Track Connectors har den lovpligtige europæiske CE-certificering.

Læs mere om TOY2.