Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Hun maler flotte motiver i ansigtet

Søndag, d. 2. oktober kl. 10-14 kan børn få lavet ansigtsmaling på Store Torv, når GlimmerMarie besøger centret. Hun elsker at ansigtsmale og gøre verden lidt mere "glimrende". Hun bruger kun professionel ansigtsmaling af højeste kvalitet, som er beregnet til at bruge på huden. Det er vandbaseret, miljøgodkendt samt allergivenligt og vaskes let af med vand og sæbe.

En billet til ansigtsmaling koster 10 kr. pr. barn og kan købes i Informationen ved Store Torv. Med Randers Storcenter PLUS+ app'en kan du indløse en gratis billet til ansigtsmaling for 10 point i Informationen. Præmien kan indløses tre gange pr. bruger og skal indløses af personalet i Informationen ved Store Torv, ellers er den ikke gyldig. Billetten til ansigtsmaling kan kun købes/indløses søndag, d. 2. oktober 2022. Der kan forekomme kø til ansigtsmaling, og det er først til mølle. Billetter kan ikke refunderes.

Har du ikke Randers Storcenter PLUS+ app'en, kan du hente den helt gratis i App Store/Google Play. Du får 10 point, når du opretter dig som bruger og 10 point pr. dag, du besøger centret.