Pilgrim

Telefon : 25989132

Placering : Gul gade

Pilgrim er fashionable, delikate og klassiske smykker, ure og solbriller til kvinder. Alle vores kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere, og alle smykker er håndlavet og belagt med enten 16 karat guld, sterling sølv eller 16 karat rosegold.

Pilgrim lever efter deres filosofi om at smykker handler om drømme, stil, hjerte og sjæl. Hos Pilgrim sætter de en ære i at holde stilen autentisk, så de holder sig tro mod hvem de er og hvor de kommer fra. Pilgrim handler om at søge nye ting, nye måder og nye eventyrer. De er et levende brand med konstant bevægelse.

Pilgrim giver studierabat.

Pilgrim er fashionable og klassiske smykker, ure og solbriller til kvinder. Alle Pilgrims kollektioner er designet i Danmark af et dygtigt designteam, og alle smykkerne er håndlavede og belagt med enten guld, sølv, hæmatit eller rosaguld. Med et skandinavisk tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene.

Med fire kollektionerne om året, der sælges verden over, kan du være sikker på altid at finde et smykke, der matcher tidens tendenser. Kig ind i Pilgrim butikken i Randers Storcenter og find et unikt smykke, der passer til din stil.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP