Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Sidste sommer fik vi i Randers Storcenter trukket vores Lykketrolds personlighed frem på en hyggelig og kunstnerisk søndag,  hvor fem udvalgte børn, som havde vundet vores malekonkurrence, samt kunstneren Jimi Holstebro, fik sammensat maler-arkene og tankerne bag, til et samlet kunstværk.

Den dekorerede Lykketrold skal nu på auktion, hvor 100% af salgsbeløbet doneres til Kræftens Bekæmpelse. Og børnene kan nu med stolthed fortælle rundt omkring – at netop DE er med til at gøre en stor forskel, til fordel for andre. Vores kunstværk er klar til auktion – og vi håber alle at den vil indbringe stor værdi til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Randers Storcenters Lykketrold er en del af vores velgørenhedspulje, der har det formål – at gøre lokale børn glade. Lykketrold Fundraisers arbejde, gør en forfærdelige sygdoms mange alvorlige tanker, til et flot og anderledes støttende projekt. Og i dette projekt har vi kunnet inddrage mange kreative børn, og set glæden ved at de kunne sende deres kreativitet og tanker videre – til hjælp for andre børn fremtid. Vi glæder os derfor ekstra meget til at se vores ”børne-designet” Lykketrold på auktion i Aalborg Kongres og Kultur center d. 31. august 2017. På Lykketrold Fundraiser Auktionsmiddagen vil Frederik Bruun Rasmussen, fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner, svinge hammeren og bortauktionere vores store Kunst Lykketrolde. Hele beløbet som indsamles denne aften går 100% ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Randers Storcenter er Lykketrold Fundraiser.

Lykketrold Fundraiser er en non-profit event, som er udviklet med det formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Hver tredje dansker rammes af kræft, og sygdommen er den hyppigste dødsårsag i Danmark. Derfor ønsker Lykketrold Fundraiser at bidrage med midler til  Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning.

Lykketrold Fundraiser handler om at sætte fokus på kræft, men også at vi sammen kan bidrage med midler, så der kan forskes i årsagerne til kræft så færre får kræft, tidligere at kunne stille diagnoser og finde behandlingsformer med færre bivirkninger.

Konceptet tager udgangspunkt i erfaring fra internationale kampagner såsom CowParade og ElephantParade.

facebook Vores Lykketrold skal på auktiongoogle Vores Lykketrold skal på auktionpinterest Vores Lykketrold skal på auktiontwitter Vores Lykketrold skal på auktionemail Vores Lykketrold skal på auktion

Ingen kommentarer

Kommentarer