Vi tager hensyn til miljøet

I Randers Storcenter ønsker vi at gøre en miljømæssig forskel og tage de hensyn vi kan for at være et grønt forbillede og tilbyde vores kunder miljøvenlig shopping.

Ras_Kamp_Green_P-Hus-896x480px Vi tager hensyn til miljøet

 

Vi får energiforsyning via solceller på taget, der hvert år producerer tusindvis af kilowatt-timer.
tag-e1572263628186 Vi tager hensyn til miljøet


Alle centrets butikker er rigtig gode til at håndtere deres affald. Vi har stort fokus på, hvordan vi bedst muligt genbruger vores affald og alle butikker bliver oplært i den omfattende affaldssortering, hvor alt vores affald kan sorteres i mange forskellige kategorier.
2019-10-28-12.39.34-1110x1024 Vi tager hensyn til miljøet


Ved rød indgang er der opstillet en ladestation til el-biler. elbil-1110x948 Vi tager hensyn til miljøet


Hvis du ikke allerede er tilmeldt Randers Storcenters nyhedsbrev, så får du en gratis shoppingbag i 100% genbrugsmaterialer som velkomstgave. Så kan du spare på poserne og have alle dine indkøb i din shoppingbag. Den “grønne” shoppingbag kan også købes i Informationen for 10 kr. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så husk at tilmelde dine børn til vores børneklub, som du kan læse mere om HER.

groen_shoppingbag-scaled-e1600792726770-1110x1110 Vi tager hensyn til miljøet

 


I mange af centrets butikker, tilbyder de forskellige genbrugsordninger:

  • H&M: Aflever din pose med brugte tekstiler. H&M tager imod alle tekstiler – fra alle mærker og uanset stand – også de enlige strømper, de slidte T-shirts og det falmede sengetøj. Tøjet genbruges, genanvendes og genvindes på den måde, der er bedst for miljøet.
  • Matas: Du kan aflevere dine tomme plast- og glasemballager, så sørger Matas for, at det bliver afleveret til genbrug. Eneste krav er at produktet er købt i Matas.
  • Synoptik: Brilleindsamling til lokalbefolkningen i Ghana. Har du et par gamle briller liggende i skuffen derhjemme, som du ikke længere bruger, så giv dem nyt liv ved at aflevere dem i Synoptik. Synoptik måler styrken, renser brillerne og strammer stængerne, og så er de klar til igen at gøre gavn i Ghana.
  • Thiele: I Thiele samarbejder de med Lions om at samle brugte briller ind, som sendes til 3. verdenslande. Her laver optikerteams synstests og giver brillerne til folk, der har brug for dem.
TIL TOP