Randers Storcenter støtter Julehjælpen

Randers Storcenter giver julen videre…..

Vi ønsker, at julen skal være en dejlig tid for alle. Randers Storcenter forsøger derfor at skabe hyggelige rammer omkring juleshoppingen for både voksne og børn.

Hvert år laver har vi en række tiltag, som fremmer det, at give så mange som muligt – en god jul.

 

Ekstra håndsrækning til Dansk Folkehjælp – Julehjælpen

Igennem mange år har Randers Storcenter støttet Dansk Folkehjælp i forbindelse med årets julehjælp. I år er der rigtig mange ansøgninger til denne støtte.

Randers Storcenters Velgørenhedspulje har derfor ekstraordinært været på stort JULE-indkøb i BILKA, så alle de ekstra mange ansøgninger i år kan blive tilgodeset.

Dette sker i samarbejde med Dansk Folkehjælp, med afdelingerne i Randers Kommune, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

 

”I Randers Storcenter støtter vi igen i år Julehjælpen, med det gode formål. Vi har løbende været i dialog med Dansk Folkehjælp, der har fortalt om de mange ekstra ansøgere i år. Velgørenhedsorganisationerne har også kunnet mærke Corona i år, og været udfordret på økonomien. Derfor skal vi alle hjælpe til, der hvor vi kan.  Vi har sammen med Bilka Randers Storcenter sikret, at alle godkendte ansøgere har få JA fra Dansk Folkehjælp. Vi er taknemmelige over at kunne hjælpe, og dermed give vores kunder noget tilbage, og med et godt formål.” fortæller Lene Nørgaard, marketing- og eventchef Randers Storcenter.


TIL TOP