Harridslev Rideklub

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter lokalt, og glæder børn i nærområdet. Og har i den forbindelse støttet Harridslev Rideklub, der samler penge sammen til en ridehal.
Harridslev Rideklub har et stort ønske – de vil gerne have en ridehal, så endnu flere har mulighed for at lære at ride og modtage undervisning. Og ikke mindst opbygge sociale relationer i et trygt og sikkert miljø med plads til alle. En ny ridehal vil bidrage til klubbens økonomi, og de sportslige aktiviteter kan forøges med 100 % i efterår og vintersæsonen.
God plads og inspiration giver glade børn – derfor gav Harridslev Rideklub andre børn en positiv oplevelse på p-pladsen foran grøn indgang ved Randers Storcenter. Harridslev Rideklub gav ride – og klappeture til de interesserede børn i foråret 2015.
Bortførte heste !
Blandt de heste, som man kunne møde – var der bl.a. være Tulle og Flicka, der tilbage i 2010 var bortført i 6 måneder; men som kom hjem igen efter 6 måneder takket være Frederikshavns Politi. Tulle og Flicka fik deres helt egen Facebook-gruppe med 3000 venner.


TIL TOP