randers, jordemoder, gravid

Kom til drop in- fysioterapi & jordemoder

Kunne du tænke dig vejledning til bedre velvære? Eller har du spørgs­mål til en jordemoder? Kom til gratis fysioterapi og ­jordemoder i Randers Storcenter.


Gratis konsultation med sundhedshuset

MetaVita er et privat sundhedshus i Randers, der tilbyder fysioterapi, jordemoderydelser og zoneterapi til gravide.
Og nu kan du få chancen for at få en konsultation med sundheds­huset helt gratis.
Fra uge 22 og fire uger frem kan du nemlig som barslende tage til drop in-fysioterapi hver mandag kl. 10-11, og hver tirsdag kl. 10-11 kan du komme hos en jordemoder, hvis du er gravid.

fysio-lead Kom til drop in- fysioterapi & jordemoder

 


Metavita

MetaVita er et sundhedshus specialiseret i at gøre den søde ventetid, mens du er gravid, dejlig behagelig gennem blide behandlinger og afspændende massage tilpasset graviditeten.
Huset hjælper også med private jordemoderkonsultationer og genoptræning efter fødsel. Lyder det som noget for dig, så kom forbi til drop in-behandling i Randers Storcenter.
Du kan læse mere om huset på
metavita.dk


GRATIS tilbud til dig

naar_du_er_gravid Kom til drop in- fysioterapi & jordemoder

Drop in-jordemoder

MetaVita er et sundhedshus specialiseret i at gøre den søde ventetid, mens du er gravid, dejlig behagelig gennem blide behandlinger og afspændende massage tilpasset graviditeten. Huset hjælper også med private jordemoderkonsultationer og genoptræning efter fødsel. Lyder det som noget for dig, så kom forbi til drop in-behandling i Randers Storcenter. Fra d. 28. maj og …

baby_0_12_md Kom til drop in- fysioterapi & jordemoder

Drop in-fysioterapi

MetaVita er et sundhedshus specialiseret i at gøre den søde ventetid, mens du er gravid, dejlig behagelig gennem blide behandlinger og afspændende massage tilpasset graviditeten. Huset hjælper også med private jordemoderkonsultationer og genoptræning efter fødsel. Lyder det som noget for dig, så kom forbi til drop in-behandling i Randers Storcenter. Fra d. 27. maj og …


I butikkerne lige nu

TIL TOP